Švica in Milano: 2-dnevni izlet v Švico in Milano že od 89,90 €

Švica in Milano: 2-dnevni...

Švica in Milano: 2-dnevni izlet v Švico in Milano že od 89,90 €

Rezerviraj za 13,50 €

121,00 €
Cena
26%
Popust
31,10 €
Prihranek
89,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Organiziran 2-dnevni izlet v Švico in Milano. Prvi dan se boste sprehodili in si ob čudovitem jezeru Maggiore. ogledali najnižje ležeče švicarsko mesto Locarn. V kolikor boste želeli, imate možnost, da se povzpnete na hrib Madona...


1. DAN Odhod iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja po Italiji do Švice. Najprej se bomo ustavili v Locarnu, ki se nahaja ob čudovitem jezeru Maggiore. Locarno velja za najnižje ležeče švicarsko mesto. Sprehodili se bomo po slikovitem mestecu. Na voljo bo seveda nekaj prostega časa za kavico ali samostojne oglede in nakupe. Ponujamo možnost vzpona na hrib Madona del Sasso, od koder je prekrasen pogled na Švicarske Alpe in jezero (doplačilo). Pot bomo nadaljevali do bližnjega mesteca Bellinzone. Sprehod po starem mestnem jedru, ki je uvrščen na Unescov seznam kulturne dediščine. Sledil še vožnja do Lugana, priljubljenega švicarskega izletniškega mesteca, ki leži ob istoimenskem jezeru in ga pogosto imenujejo tudi  švicarski Monte Carlo. Sprehod po mestu, nekaj prostega časa. Odpravili se bomo proti Milanu, kjer se bomo namestili v hotelu v njegovi okolici. Nočitev.
2. DAN Po zajtrku se bomo odpravil na ogled svetovne prestolnice mode, kakor pogosto imenujejo Milano. Ogled mesta bomo začeli na trgu Piazza Duomo, kjer si bomo ogledali veličastno katedralo Duomo. Katedrala je največja gotska mojstrovina v Italiji in tretja največja cerkev v Evropi, gradili so jo kar pol tisočletja. Po ogledu se bomo sprehodili pod arkadami galerije Vittorio Emanuele, kjer se vrstijo najlepše modne trgovine in prave italijanske kavarne. Izložbe trgovinic in butikov, polne svetovno znanih blagovnih znamk, so prava paša za oči. Sprehod bomo zaključili pri sloviti milanski operni hiši Teatro alla Scala. Prosti čas za samostojne oglede in nakupe. V popoldanskih urah se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v nočnih urah.

Partnerska ponudba - mestoidej.com | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Švica in Milano: 2-dnevni izlet v Švico in Milano že od 89,90 €«