Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Valamar Hotel Meteor - Poletje v Makarski, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 1.519 EUR - 7x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba bazenov

Valamar Hotel Meteor - Poletje v Makarski, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 1.519 EUR - 7x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba bazenov

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odlična Megabon ponudba po neverjetni ceni! Prepustite se soncu, plažam in sproščanju v Makarski!

Hotel Meteor je prvo ime Makarskega turizma! Hotel ima 277 sob, wellness center, notranji in zunanji bazen, konferenčne dvorane, zimski vrt, kavarno, restavracijo in bare. Športni objekti in dejavnosti bodo vaš dopust dopolnili in naredili zabavnega. Posebna pozornost je namenjena za organizacijo kongresnih in posebnih dogodkov (poroke, rojstni dnevi, obletnice poroke,...).   

Nastanitev je na voljo v dvoposteljni sobi Superior z balkonom in na morski strani. Vsaka soba ima posteljo, kopalnico, klimo/gretje, mini bar, satelitsko televizijo, sef, Wi-Fi in pa sušilnik za lase. V sobo lahko po dogovoru dodajo tudi tretje ležišče.   

Wellness center razpolaga z notranjim bazenom velikosti 25x12,5 metrov, klimatiziranim fitnessom s pogledom na morje, savnami, jacuzziji in solarijem. Gostom so na voljo storitve masaže, nega obraza in telesa ter zunanji bazen.

Makarska vas bo navdušila s svojo fantastično lego, saj je hkrati obalno mesto, tik za njo pa se nahaja planina Biokovo, idealna za vse športne navdušence in pa tudi tiste, ki se radi sproščate v naravnem okolju. Bogata turistična ponudba bo poskrbela za vse vaše želje, saj mesto nudi veliko športnih možnosti, gurmanskih radosti, izletov, v sezoni pa tudi veliko festivalov in dogodkov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.