Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartmaji Videc - Vikend oddih na Pohorju, Hočko Pohorje, Slovenija - 172 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 6 oseb, 1x vstop v Wellness center Hotela Bolfenk v času bivanja (bazen in finska savna) za 6 oseb

Apartmaji Videc - Vikend oddih na Pohorju, Hočko Pohorje, Slovenija - 172 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 6 oseb, 1x vstop v Wellness center Hotela Bolfenk v času bivanja (bazen in finska savna) za 6 oseb

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Že dolgo se niste nikamor odpravili s prijatelji? Preverite odlično ponudbo za apartmaje Videc na Pohorju!

Apartmaji se nahajajo v depandansi hotela Videc, in sicer na 1050 m nadmorske višine na mariborskem Pohorju. Do naselja lahko pridete z gondolo, avtomobilom ali avtobusom iz smeri Hoč. 
Depandansa hotela Videc je del naselja petih apartmajskih hiš, ki se nahaja nedaleč od zgornje postaje pohorske vzpenjače. Z lesom in kamnom obdana zunanjost hiš, predvsem pa skrbno izbrani interieri odražajo visoko kakovost bivanja v apartmajih. 

Apartmaji so različnih velikosti: za 4, 8 in 12 oseb. Depandansa je namenjena predvsem za prijetno bivanje osnovnošolskih otrok, mladine in športnikov. Seveda pa so v depandansi toplo dobrodošle tudi družine ali organizirane družbe, ki si želijo cenovno ugodnejših počitnic.

Opis apartmajev Videc:

1/2+2  dnevni prostor z opremljeno kuhinjsko nišo in jedilnim kotom ter raztegljivim ležiščem za 2osebi in 2 ločeni ležišči, telefon, sat tv, internetni priključek, kopalnica.

1/6+2 dnevni prostor z opremljeno kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivim ležiščem za 2 osebiin 2 ležiščema (pograd), soba s 4 ležišči (2 pograd), telefon, sat tv, internetni priključek, 2 kopalnici.

1/10 + 2 dnevni prostor z opremljeno kuhinjsko nišo in jedilnim kotom, raztegljivim ležiščem za 2osebi in 2 postelji (2x pograd) soba s 6 ležišči (zakonska postelja + 2x pograd), telefon, sat tv,internetni priključek, 2 kopalnici.


Hotel je oddaljen od Gorskega wellness centra Bolfenk le 30 m, v njem je bazen, whirlpooli, otroški bazen; v II. nadstropju je odličen beauty in spa center s svetom savn (finska, turška, zeliščna), ohlajevalni bazenček, ledena jama in whirlpool. Počivališče se razprostira s prekrasnim razgledom na pohorske gozdove.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.