Rimske Terme - Celodnevno kopanje, Rimske Terme, Slovenija - 9,90 EUR - Celodnevno kopanje za 1 osebo, Ponudba je unovčljiva do 27. 6. 2019 (od ponedeljka do četrtka)

Rimske Terme - Celodnevno...

Rimske Terme - Celodnevno kopanje, Rimske Terme, Slovenija - 9,90 EUR - Celodnevno kopanje za 1 osebo, Ponudba je unovčljiva do 27. 6. 2019 (od ponedeljka do četrtka)

Rezerviraj za 1,50 €

15,00 €
Cena
34%
Popust
5,10 €
Prihranek
9,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V srcu neokrnjene narave, kjer se srečata bogata zgodovina in sodobna arhitektura, tradicija pripoveduje zgodbo o Rimskih termah. Tančica klasike, ki jo obdaja, v sebi nosi neminljiv čar in večno lepoto, s katero obiskovalce popelje v zdraviliški raj.


Rimske terme se nahajajo v Rimskih Toplicah, ob reki Savinji, kjer pod pobočjem visokega Stražnika iz triadnih dolomitskih skal izvirajo vrelci s termalno vodo. Zdravilnost termalnih voda iz tega območja so znali ceniti že stari Rimljani.


Dolina Rimskih Toplic obdajajo gozdnata pobočja okoliških hribov, ki kotlino ščitijo pred vetrom in poletno vročino. V sebi hranijo bujno vegetacijo in eksotične rastline iz vseh koncev sveta, kar obiskovalcem omogoča sprostitev in uživanje v raznoliki naravi. Prav to pa je tisto, kar naredi Rimske terme in njihovo okolico še posebej atraktivno.

Lokacija

Toplice 10
3272
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Rimske Terme - Celodnevno kopanje, Rimske Terme, Slovenija - 9,90 EUR - Celodnevno kopanje za 1 osebo, Ponudba je unovčljiva do 27. 6. 2019 (od ponedeljka do četrtka)«