Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Wellness spa Thermana - Nega telesa z matičnimi celicami, Laško, Slovenija - 56 EUR - 1x nega telesa z matičnimi celicami za 1 osebo (60 minut), Brezplačen Wi-Fi

Wellness spa Thermana - Nega telesa z matičnimi celicami, Laško, Slovenija - 56 EUR - 1x nega telesa z matičnimi celicami za 1 osebo (60 minut), Brezplačen Wi-Fi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


 Hotel Thermana Park Laško Superior je zagotovohotel, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja glede vrhunskega in sproščujočegaoddiha! 

Hotel Thermana Park Laško Superior svojim gostom ponuja številne možnostienkratnega oddiha. Najdete ga v Laškem, ob reki Savinji, obdan pa je s čudovitonaravo, ki je kot nalašč za sproščujoče sprehode!
https://youtu.be/4-xFrK1MiIM



Nega telesa z matičnimi celicami
Imate težave s kožo? Opažate, da se starate, imate celulit, pomanjkanje elastičnosti, sijaja, vaša koža ni več čvrsta? Nega telesa z matičnimi celicami vsebuje najnovejše dokazane naravne sestavine v povezavi z visokotehnološkimi formulami, ki lahko učinkovito in hitro delujejo na problematična območja. Gre za izredno učinkovito linijo, ki deluje na problematične dele telesa in spodbuja presnovo, učinkovito deluje tudi proti staranju. Vsebuje piling odmrlih celic ter oblikovanje telesa in regeneracije kože, ki poteka z najnovejšimi aktivnimi sestavinami iz naravnih matičnih celic arganije in gabeza. V povezavi z drugimi aktivnimi sestavinami, kot so zelena kava, avokado in karitejevo maslo, dokazano raztopijo nezaželene maščobne obloge. Matične celice ne poskrbijo le za topljenje maščobnih celic. Poskrbijo tudi za vlažnost, sijaj in mladosten videz vaše kože. 





Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.