Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Wellness spa Thermana - Masaža Vrelec mladosti, Laško, Slovenija - 59,50 EUR - 1x masaža Vrelec mladosti za 1 osebo (120 minut), Brezplačen Wi-Fi

Wellness spa Thermana - Masaža Vrelec mladosti, Laško, Slovenija - 59,50 EUR - 1x masaža Vrelec mladosti za 1 osebo (120 minut), Brezplačen Wi-Fi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


 Hotel Thermana Park Laško Superior je zagotovohotel, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja glede vrhunskega in sproščujočegaoddiha! 

Hotel Thermana Park Laško Superior svojim gostom ponuja številne možnostienkratnega oddiha. Najdete ga v Laškem, ob reki Savinji, obdan pa je s čudovitonaravo, ki je kot nalašč za sproščujoče sprehode!
https://youtu.be/4-xFrK1MiIM  

Masaža Vrelec mladosti

Bistvo rituala predstavlja 5 elementov (les, ogenj, zemlja, kovina, voda), ki posamično niso samostojne enote, ampak so vedno del celote. Noben izmed elementov ni boljši, močnejši … Pomembna je le njihova usklajenost. Vsak izmed njih predstavlja točno določen tip energije in z njihovo pomočjo ter z znanjem naših terapevtov omogočimo omilitev ali nevtralizacijo negativnih vplivov energije ter spodbudo za posameznika ugodne energije. Postopek sestavljajo kopel, piling s črnim milom, aktivacija refleksnih točk, masaža telesa s svečo, masaža glave. 

Prepustite se razvajanju, ki se prične s kopeljo za noge, nato telo prepustite pilingu s himalajsko soljo ter izbranimi eteričnimi olji. Na koncu uživajte v masaži s kremo, ki prav tako vsebuje dragocena eterična olja. Privoščite si terapijo, s katero boste dosegli psihično in fizično sprostitev, boljšo prekrvavitev ter okrepili zdravje in vitalnost.





Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.