Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Tash - Oddih v Beogradu, Beograd, Srbija - 37 EUR - 1x nočitev v Bussines sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Tash - Oddih v Beogradu, Beograd, Srbija - 37 EUR - 1x nočitev v Bussines sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel TASH je enkraten za kratke in dolge počitnice. Nahaja se v središču Beograda in predstavlja spojitev nežnosti in udobja ter modernega dizajna. 


Butični hotel Tash senahaja v središču Beograda le 10 minut peš od središča mesta. Nahaja se na 3. Nadstropjuznanega športnega centra Tašmajdan, kjer lahko gostje hotela (ob doplačilu)koristijo bazen in wellness storitve. Na voljo je brezplačni Wi-Fi internet inhotelsko parkirišče (obvezna predhodna rezervacija). Apartmaji soopremljeni individualno in z občutkom, s poudarkom na najvišji kakovostimaterialov, opreme in pastelnih barv ter nežne intimne osvetlitve. V vsakemapartmaju je tudi detektor dima, sef, delovna miza, TV set s satelitskimiprogrami, direktna telefonska linija, hitra internetna povezava in mini bar.


Živahno nočno življenje  v Beogradu in središče mesta z muzeji, gledališči in trgovinami je od hotela oddaljeno le 15 minut hoje. Beograjsko letališče se nahaja 14 km stran od butičnega Hotela Tash v Beogradu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.