Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Kovač - Wellness oddih, Osilnica, Slovenija - 120 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in menu večerja s štirimi hodi) za 2 osebi

Hotel Kovač - Wellness oddih, Osilnica, Slovenija - 120 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in menu večerja s štirimi hodi) za 2 osebi

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v Hotelu Kovač v lepi vasici Osilnica v Sloveniji. Ta športni hotel je idealen za vse, ki si želijo oddiha v naravi, s številnimi možnosti aktivnega oddiha, saj vam ponujajo pestro ponudbo različnih aktivnosti v svojem adrenalinskem parku, prosti čas pa lahko preživite tudi ob kolesarjenju, pohodništvu, raftingu na Reki Kolpi, lokostrelstvom in nordijsko hojo. Pobegnite s svojo boljšo polovico ali družino v oazo miru, v kateri boste našli obilo zabave in sproščujočih trenutkov. 


V hotelu in hotelski depandansi je na voljo 26 dvoposteljnih sob. Vsaka soba je kategorizirana s tremi zvezdicami, v njej pa boste našli: TV, telefon, mini bar in kopalnico s tuš kabino, wc-jem in fenom. Wellness center se nahaja 30 metrov od hotela in ni povezan s sobami. V wellness centru se nahajajo: recepcija, garderobni prostori, svet savn (finska,turška,infrardeča,biozeliščna), masažni prostori, bazen (20 metrov dolžine, ogrevan ter jacuzzi) ter zunanje terase. V športnem centru imajo pustolovski park, adrenalinski park, 1x teniško igrišče, teambuilding poligon, lokostrelski poligon, paintball poligon, igrišče za odbojko, v neposredni bližini pa tudi igrišče za košarko in mali nogomet. Poleg tega v centru nudijo tudi naslednje programe: pohodništvo, gorsko kolesarjenje, športni ribolov, orientacijski teki in olimpijado Petra Klepca. V okolici hotela je veliko sprehajalnih poti ter naravnih in kulturnih spomenikov primernih za oglede. 


Namigi za izlete

Peš: izvir reke Kolpe, stena Šajbnik, izvir Belice, Ogled Palčavešiše v Plešcih, ogled izvira Gerovčice, Mlina na vodno kolo, žage Venecijanke, ribogojnice in cerkve sc.Egidija.

S kolesom: Kolpska kolesarska pot, Čabar, Mirtoviški potok, Kočevska reka, Draga ter veliko gozdnih poti.

Z avtom: Ogled Čabra z gradom, muzej lovstva in gozdarstva Brod na Kolpi, ogled naravnega parka Vražji prolaz, ogled pragozda Krokar, ogled Nacionalnega parka Risnjak.


Občina Osilnica je pravi mali naravni biser, kjer se je rodila tudi ljudska pripovedka o Petru Klepcu, ki je našel silno moč ko je pomagal dobri vili. S to močjo pa je nato ubranil svojo deželo pred napadi Turkov. Osilnica pa premore tudi mnoge zanimivosti, med njimi je sedem cerkva, ki je vsaka nekaj posebnega. Odkrijte tudi druge posebnosti tega predela domovine. Že veste, kaj je bil nekoč poklic vurhmorharja? Pridite in odkrijte. Ljudje v teh krajih so znani tudi po zanimivem narečju, posebnih dobrotah in ljudski umetnosti izdelovanja papirnatih rož.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.