Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hiška na drevesu - Vikend wellness razvajanje, Šentrupert, Slovenija - 179 EUR - 1x nočitev v hiški na drevesu za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hiška na drevesu - Vikend wellness razvajanje, Šentrupert, Slovenija - 179 EUR - 1x nočitev v hiški na drevesu za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


In nastala je hiška vkrošnjah večdesetletnih bukev in družbi hrasta in javorja, pol ducata metrovvisoko nad zemljo. Takšna čisto prava. S stenami in streho, okni in vrati,stropom in tlemi, vas pričakuje vse dni v letu. Narejena je iz popolnomanaravnih materialov, vseeno pa ima vse moderne pritikline, ki jih človekdandanašnji pričakuje.


Pa vendar to ni samo hiška, nekje v zraku. Ta hiška jeposebna in njena posebnost se zrcali v detajlih … Velika večina je narejena izlesa. Postavljena je na trdne stebre okoliškega hrasta in njen lesen skelet jeprav tako iz južno štajerskih gozdov. Streha je takisto lesena, pokrita sskodlami. Za fasado so uporabili večkot 160 let star les stare kašče, ki jo je načel zob časa in ga tako rešilipred dokončnim propadom.


V notranjosti vas pričakajo stara hrastova tla, stene pa soobdelane z naravno glino oziroma ilovico. Seveda, hiška je tudi ogrevana. Kopalnicaje majhna, a razkošno opremljena. Z veliko prho vgrajeno v strop in dodatno tušročico, če si ne želite zmočiti las. 


Takoj, ko boste v hiško vstopili, boste zaznali lep in blagodišeč vonj. Ta blagodejen vonj izhaja iz čreslovin in eteričnih olj lesa, izkaterega je narejeno masivno pohištvo v hiški.


Hiško je postavljena na najboljšo mogočo lokacijo. Čeprav jeod zasebnega parkirišča oddaljena samo nekaj deset korakov po tlakovani poti,stoji v popolni samoti gozda. Gostom Posestva na Škaluc sta na voljo tudi popolnoma nov plavalni bazen in sončna terasa.


V neposredni bližini hiške se nahaja tudi podeželskiwellness, ki je samostojna lesena stavba tik za kozolcem. V njej se nahaja finska savna, ki je posebna po tem, da jo greje peč na drva in oddaja prijetno svetlobo plamena. V savni se ob pogledu skozi panoramsko okno popolnoma sprostite. Po savni se lahko ohladite v masažnem bazenu, v katerem je voda ogreta na prijetnih 38 C. Vse to vkombinaciji z bivanjem v zares luksuzni eko hiški v krošnjah zagotavljaprvinsko doživetje narave.


Hišica se nahaja le 12 km od Thermane Laško in 15 km od Rimskih Term (lepa panoramska pot).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.