Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Vault - Oddih v osrčju Ljubljane, Ljubljana, Slovenija - 115 EUR - 1x nočitev v Premium Double sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Vault - Oddih v osrčju Ljubljane, Ljubljana, Slovenija - 115 EUR - 1x nočitev v Premium Double sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Evropsko zeleno prestolnico leta 2016 in si oddahnitev osrčju Ljubljane! 

Ljubljana je glavno mesto Slovenije in njeno geografsko,znanstveno, ekonomsko, administrativno središče.

Mesto ob reki s čudovitimi mostovi čez celo leto privabiveliko turistov iz celega sveta. Obiščite čudovite parke, številne muzeje, galerije,arhitekturne znamenitosti, prečkajte čudovite mostove, najbolj znana staTromostovje in Zmajski most, ki je dobil ime po zmajih, ki krasijo konca mostu.

Uživajte v največjem mestnem parku Tivoli, kjer se bodo otroci zamotili naigralnih površinah, vi pa uživali v čudovitih zelenicah, drevoredih in rožah. Dansi popestrite z ogledom živalskega in botaničnega vrta, ne smete zapravitipriložnosti tudi za ogled Ljubljanskega gradu, ki zaznamuje središče mesta.

Hotel Vault 4* se nahaja 5 km od središčamesta in vam ponuja ekskluzivno namestitev. Začutite vsako premišljeno podrobnost, samo izbrane ekskluzivnemateriale, na uslugo vam je profesionalno in prijazno osebje. Tudi če ste zelozahtevni, ste dobrodošli v Hotel Vault, kjer bodo gotovo ustrezali vašimmerilom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.