Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Tuheljske Toplice, Apartmaji Tuheljske 4*: Termalni oddih v modernih apartmajih z vključenim kopanjem v Termah Tuhelj že od 57 € za 2 osebi

Tuheljske Toplice, Apartmaji Tuheljske 4*: Termalni oddih v modernih apartmajih z vključenim kopanjem v Termah Tuhelj že od 57 € za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Apartmaji Tuheljske se nahajajo v Tuheljskih Toplicah, le 40 km iz Zagreba. Gostom sta na razpolago dva obnovljena in moderno opremljena apartmaja, kjer se boste počutili kot doma. V neposredni bližini, le cca 200 m od apartmaja, so...


Moderno opremljeni novi apartmaji, daleč od mestnega vrveža in v oazi miru, ki se nahaja v bližini Term Tuhelj, vas vabijo, da prenočite. V neposredni bližini apartmajev se nahajajo Terme Tuhelj z bogatim bazenskim kompleksom.  
Terme Tuhelj
Terme Tuhelj so največje termalno kopališče na Hrvaškem, kjer vam vse dni v letu nudijo osem zunanjih in notranjih bazenov s termalno vodo in številnimi vodnimi atrakcijami. Bližina glavnega hrvaškega mesta in pester zabavni program zlasti poleti vabita k množičnem obisku. Prava posebnost je plavanje na samem vrelcu zdravilne termalne vode v bližini dvorca Mihanović.
V največjem bazenskem kopališču na Hrvaškem vam ponujajo izvrstno zabavo, saj so vam na voljo številne vodne atrakcije in animacijski program za vse generacije.
Spuščate se lahko po vodnih toboganih, se masirate na vodnih gejzirjih in slapovih ali preizkusite bazen z valovi in vodni zorbing.
Otroci bodo uživali v bazenu z vodnimi topovi in gradom ter mnogo igrali. Zabava na notranjih bazenih poteka tudi zvečer, ko lahko pridete na nočno kopanje in si ob tem privoščite koktajl.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.