First minute družinsko poletje na Krku - Hotel Omorika, Punat, Krk, Hrvaška - 349 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni družinski sobi 2+2 za 2 osebi (1 otrok do 10,99 brezplačno), 3x polpenzion za 2 osebi

First minute družinsko...

First minute družinsko poletje na Krku - Hotel Omorika, Punat, Krk, Hrvaška - 349 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni družinski sobi 2+2 za 2 osebi (1 otrok do 10,99 brezplačno), 3x polpenzion za 2 osebi

Rezerviraj za 349,00 €

420,00 €
Cena
17%
Popust
71,00 €
Prihranek
349,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Omorika ponuja kakovost standard Hotela s tremizvezdicami. Hotel ima 83 nastanitvenih enot brez balkona, s pogledom na morjeali park, ki so opremljene s telefonom, TV, hladilnikom, klimatsko naprav,kopalnico in sušilcem za lase.


Obdan z naravo, čisto in ohranjeno okolico, mediteranskimzelenje, hotel predstavlja idealno mesto za kakovosten oddih. Oddaljen je le100 m od plaže, ki ponuja sposojo ležalnikov in senčnikov, obalnasprehajališča, atraktivna športna področja kot so igrišče za mini-golf, odbojkona mivki, tobogan in druge atrakcije. Hotel, torej ponuja veliko možnosti zaaktiven oddih. Bližina catering ponudb, slaščičarne, caffe-bari, trgovine intrgovine s spominki bodo vaše počitnice naredile še bolj popolne. Gostoljubnoosebje vam bo ponudilo ugoden in miren oddih v hotelu.


Gastronomska ponudba zajema avtohtone, tradicionalne jedi ininternacionalno kuhinjo v »a la carte« restavraciji, terasi in penzionskorestavracijo.


Hotel Omorika predstavlja idealno mesto za vaše počitnice, prijaznoosebje pa bo poskrbelo, da bo vaše bivanje še bolj prijetno in zabavno.

V Punatu je na voljo turističen pustolovski park, namenjen otrokom in odraslim. Turistom se na zanimiv način predstavi posebnosti podvodnih športov in se jih spusti v Podvodni park, kjer se pravzaprav začne prava avantura. S pomočjo opreme, ki jo nudijo, je posebnost v tem, da za celotno avanturo ni potrebno znanje potapljanja ali plavanja, glava med sprehodom ostane suha, pod vodo pa se lahko sprehajate tudi z očali ali lečami. Zveni nerealno? Poizkusite! Uživate pa lahko tudi v raziskovanju številnih restavracij in barov, sprehajanju po dolgi plaži, kolesarjenju, potapljanju, plavanju in drugih vodnih športih.

Lokacija

Frankopanska
51251
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »First minute družinsko poletje na Krku - Hotel Omorika, Punat, Krk, Hrvaška - 349 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni družinski sobi 2+2 za 2 osebi (1 otrok do 10,99 brezplačno), 3x polpenzion za 2 osebi«