Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Bled, Rikli Balance Hotel 4* superior (ex Golf Hotel): SPA oddih v popolnoma PRENOVLJENEM hotelu na Bledu z vključenim kopanjem v Wellness ŽIVA le 170 € za 2 osebi

Bled, Rikli Balance Hotel 4* superior (ex Golf Hotel): SPA oddih v popolnoma PRENOVLJENEM hotelu na Bledu z vključenim kopanjem v Wellness ŽIVA le 170 € za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ne zamudite OTVORITVENE CENE za letos prenovljen Rikli Balance Hotel 4* superior (ex Golf Hotel) na Bledu! Bled je bogatejši za nov 4 zvezdični superior hotel, ki je odet v naravne materiale, tematsko okrašene sobe z motivom, ki...


V objemu vrhov Julijskih Alp vas pričakuje smaragdno Blejsko jezero, kjer vas bo navdušila tradicija, svež gorski zrak in osupljiva, pravzaprav pravljična narava.
Prav ta narava, alpska klima in sveža, a hkrati umirjena energija vam bodo omogočili res prijeten oddih. Za to bodo poskrbeli v Rikli Balance Hotelu 4*, kjer ohranjajo tradicijo okolja in kjer bodo vrhunsko poskrbeli za vaše počutje in zdravje.
Riklijev koncept
V Rikli Balance Hotelu na Bledu boste spoznali zgodbe o tradicionalnih gorenjskih vezeninah, kranjski čebeli in lectovih srcuh. Naučili se boste veliko tudi o Arnolud Rikliju, kajti prav on je bil ‘glavni krivec’, da se je Bled razvil v tako vrhunsko zdraviliško destinacijo. Rikli je bil namreč švicarski naravni zdravilec, ki je v 19. Stoletju na Bledu ustanovil prvo zdravilišče. Rikli je zdravil s pomočjo naravnih dejavnikov: zraka, vode in sonca. Znal je izkoristiti tudi blagodejne učinke narave in temu sledijo tudi v Rikli Balance Hotelu, ki je popolnoma prenovljen in to v naravnih barvah in materialih.
Wellness Živa
Rikli Balance Hotel se ponaša tudi z največjim bazenskim kompleksom na Bledu: Wellnessom Živa, ki je izjemno priljubljen tako med pari, kot med družinami z otroci. Ima kar 6 bazenov in notranji tobogan ter očarljiv razgled na Blejsko jezero.
Vrhunska kulinarika
Rikli se je držal tega, da je za zdravje pomemben dober spanec, gibanje na svežem zraku ter kakovostna prehrana. Zato vas še danes v butični restavraciji razvajajo s svežimi in lokalnimi sestavinami, ki jih bo za vas pripravil vrhunski kuharski mojster.
Ta pravljična podoba jezera in otočka ter gradu kar vabi, da poskusite še blejsko kremno rezino, vožnjo s kočijo ali pletno! Zagotovo boste očarani nad podobami tega raja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.