Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ORTOPEDSKA MASAŽA HRBTENICE Z VRHUNSKIM TERAPEVTOM, 60 MIN! Izboljša stanje vseh organov, splošno zdravje in počutje. Studio Kvadrus, Lj!

ORTOPEDSKA MASAŽA HRBTENICE Z VRHUNSKIM TERAPEVTOM, 60 MIN! Izboljša stanje vseh organov, splošno zdravje in počutje. Studio Kvadrus, Lj!

59%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA: 60 minutno ortopedsko masažo hrbtenice, ki vzpostavi ravnotežje v telesu
delamo vsak dan od 7,00 do 22,30 ure, TUDI OB NEDELJA IN PRAZNIKIHKer gre za TERAPEVTSKO MASAŽO lahko posamezna stranka lahko izkoristi SAMO 1 KUPON, pri čemer ni pomembno ali je stranka kupon kupila sama ali je bi kupon podarjen.Izvajalci so medicinsko izobraženi, z dolgoletnimi izkušnjami, kar vam zagotavlja varnost in kakovost izvedbe.Ker to posebno terapijo izvaja medicinski kader je možno, da se na termin čaka kakšen dan dlje.KUPONI STUDIA KVADRUS so namenjeni predstavitvi podjetja stranki.masira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, zato je nujna PRAVOČASNA REZERVACIJA
tudi pri nekaterih specialnih in terapevtskih masažah pa je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacijaKupec lahko kupi in podari več kuponov, koristi pa največ enega
rok unovčenja: 1.3.2018Najbolj komplicirani del človeškega skeleta je hrbtenica. Hrbtenica je zelo kompleksni del človekovega telesa. Podpira in nosi cel trup in hkrati ščiti hrbtni mozeg in živčne korenine.
ORTOPEDSKA masaža hrbtenice pomaga odpraviti težave gibalnega aparata predvsem prek sproščanja mišic. Terapija je usmerjena na mišice in vezivno tkivo ter s tem omogoča uporabo mehkih tehnik pri zdravljenju težav s hrbtenico in sklepi.
Sproščene in pravilno delujoče mišice omogočajo pravilno gibanje hrbtenice in sklepov. Posledično se zmanjšajo bolečine, poveča se gibljivost in kvaliteta življenja.
 Učinki terapije:
Izboljša se stanje vseh notranjih organov,Vzpostavi se ravnotežje v telesu,Izboljša se splošno zdravje in počutje.Odprava stresa, ki je glavni vzrok za različna bolezenska stanja,Dolgoročno zagotavlja izboljšanje kvalitete življenja na vseh področjih,Studio Kvadrus je poznan po tem, da se z inovacijami prebija v ospredje. Tokrat smo k sodelovanju povabili mladega strokovnjaka, ki se vam bo popolnoma posvetil in vam polepšal dneve, ki jih boste lahko preživeli brez bolečin v krogu ljudi, ki jih imate radi.
PRIPOROČAMO TISTIM KI :
okrevate po kirurških posegih, poškodbah,si želite življenje brez bolečin,si želite živeti polno in zdravo življenje,si želite življenje brez stresa,si želite dvigniti nivo energije,se želite očistiti negativnih energij,si želite sprostiti napetosti v telesu,si želite dvigniti ustvarjalnost,si želite okrepiti imunski sistem,si želite zmanjšati čustvene blokade,si želite zmanjšati mišične, revmatske in druge bolečine,si želite razstrupiti telo,si želite izboljšanje mišičnega tonusa,si želite elastično in napeto kožo,si želite hormonsko ravnovesje


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.