Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Panoramadorf Sualpe - Wellness oddih, Eberstein, Avstrija - 234 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Panoramadorf Sualpe - Wellness oddih, Eberstein, Avstrija - 234 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odkrijteradost življenja skozi aktivne in sproščujoče počitnice med impresivnimi goramiin kristalno čistimi jezeri - dobrodošli na počitnice na Koroškem. Doživite aktivne počitnice v hotelu Panoramadorf Saualpe!


HotelPanoramadorf Saualpe leži na južnem pobočju nad mestom Eberstein in nudiekološko pridelano hrano, spa ter brezplačen brezžični internet. Do Celovca inVrbskega jezera je 30 min vožnje. Hotel se nahaja v neposredni bližini Skiresort-a Saualpe.Regija v osrčju Noriških Alp vas vabi nasproščujoče aktivne počitnice, na obisk zgodovinskih znamenitosti in uživanje vneokrnjeni naravi. V pomirjujočem miru doživite brezskrbne in nepozabne dni.


Hotel Panoramadorf Saualpe ponuja elegantnoopremljene sobe in apartmaje s satelitsko televizijo z ravnim zaslonom insodobno kopalnico. Počutite se udobno v prenovljenih sobah v glavni stavbi, kjer vas bo dočakalo prijetno vzdušje in domača atmosfera. Tukaj so tudi nova"avanturistična soba" z barom in številnimi dodatki za otroke,igralnica za otroke, otroško igrišče, prostor namenjen dojenčkom, ...Odpravite se lahko tudi v spa, ki vključujenotranje in zunanje bazene, savno, parno kopel, prostorno sprostitveno sobo ssokovi in veliko teraso za sončenje.


Hotel ima ekološko kmetijo, od koderpridobivajo pridelke za pripravo značilnih koroških jedi v hotelskirestavraciji. Tukaj lahko uživate v odličnih izdelkih iz kmetije (odvisno odletnega časa) in v čudovitem pogledu na koroške gore. V hotelu je na voljo tudibogat samopostrežni zajtrk z jajci, mlečnimi izdelki (kravjimi, ovčjimi inkozjimi), s sezonskim sadjem in zelenjavo, klobasami, slanino, prekajenosvinjino ter z bio-zelišči. Zvečer se lahko razvajate z dobrotami iz avstrijskein koroške kuhinje ter z okusno hrano iz knjige babičinih receptov.Otrocilahko v majhnem živalskem vrtu jahajo ponije in skrbijo zanje, poleti pa jeotrokom na voljo tudi varstvo. V bližnjem ribniku si lahko ulovite ribo in josami spečete.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA