Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Gasthof Mentenwirt, St. Michael im Lungau, Avstrija - 306 EUR - 4x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 4x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Gasthof Mentenwirt, St. Michael im Lungau, Avstrija - 306 EUR - 4x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 4x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Ne zamudite izjemne priložnosti za čaroben avstrijski oddih! Gasthof-Pension Mentenwirt, kjer gostje prihajajo kot neznanci in odhajajo kot prijatelji. Penzion Mentenwirt vam bo v prijetnem vzdušju zagotovil sanjske počitnice.


Gostišče Mentenwirt se nahaja v mirni vasici St.Martin, ki bo zadovoljila vse vaše želje, ne glede na to, ali vas zanima smučanje, tek na smučeh, pohodništvo ali aktivni športi v vseh letnih časih. Stare tradicije, rustikalna gostoljubnost, domača kulinarika - vas bodo dočakali ob prihodu. Tukaj se lahko sprostite v prijetnem okolju in uživate v dragocenih trenutkih! Gostišče se nahaja le 300 metrov od ski resorta - Grosseck-Speiereck, do katere pridete po kratkem sprehodu. Smučarski avtobusi do vseh smučišč se ustavljajo tik pred gostiščem.


V prijetnih in svetlih sobah so zagotovljene mirne noči in sladke sanje. Vse sobe so opremljene z borovim lesom, kakovostjo in udobjem. Vse sobe so bile prenovljene maja 2017, v klasičnem avstrijskem stilu. Vsaka soba ima WC, tuš, sušilec za lase, kabelsko televizijo, prostor za sedenje in mizo. Sobe so velikosti od 18 m² do 27 m². Večina sob ima balkon s čudovitim pogledom na gore Lungau, ki vas bo navdušil poleti in pozimi.
Prijetna restavracija v avstrijskem slogu in restavracija z barom in teraso nudita veliko prostora za družine z otroki ali skupine. Začnite svoje jutro s samopostrežnim zajtrkom in si zagotovite energijo in moč za aktivne počitnice. V restavraciji strežejo okusne lokalne in mednarodne jedi.


Gostišče Mentenwirt je tudi odlična poletna lokacija. Golf klub Lungau se nahaja samo 600 metrov od gostišča in teniškega igrišča. Na voljo so vam tudi številne pohodniške poti. 
Vsem gostom je na voljo je brezplačen internet in parkirno mesto neposredno pred gostiščem. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.