Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Muta, Koroška hiša Pri lipi: 3-dnevni kulinarični paket v koroškem Štib'lcu ali Suiti Deluxe že od 165 € za 2 osebi

Muta, Koroška hiša Pri lipi: 3-dnevni kulinarični paket v koroškem Štib'lcu ali Suiti Deluxe že od 165 € za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Koroška izžareva svojo lepoto v vseh letnih časih, za nekatere pa je najbolj čarobna pozimi, ko se odene v visoko snežno odejo. Smučišča na pobočjih Pohorja, Pece in Uršlje gore, kot tudi v dolinah nudijo obilo užitkov...


Koroška izžareva svojo lepoto v vseh letnih časih, za nekatere pa je najbolj čarobna pozimi, ko se odene v visoko snežno odejo. Smučišča na pobočjih Pohorja, Pece in Uršlje gore, kot tudi v dolinah nudijo obilo užitkov izkušenim smučarjem in še posebej začetnikom ter družinam z otroki. Za vse, ki imajo na zimskih počitnicah radi še druge aktivnosti, teh na Koroškem vsekakor ne manjka. Sprehodite se skozi praznično okrašena stara mestna jedra avstrijskih in slovenskih koroških mest, kjer se na tržnicah predstavlja lokalna ponudba ali pa se podajte na katero izmed zimskih avantur, ki jih ponuja Koroška (drsanje, sankanje, krpljanje, tek na smučeh).
Naša osnovna ideja je, da Vam ponudimo prijetno bivanje v sobah ali Štib’lcih (slike: 12, 13 in 14), kot jim pravimo Korošci ali v Suiti Deluxe, ki ima namesto ene sobe, tri sobe, z veliko kadjo, balkonom... (slike: 8, 9, 10 in 11). Naj omenimo, da je to v naši hiši najbolj prodajana soba.... Želimo si, da bi doživeli tisti občutek, da ste se umaknili iz drvečega vsakdanjika v prijetno, toplo zavetje udobja in miru… Zjutraj vas bo prebudil vonj sveže pečenega kruha. Hišne marmelade in jogurti, ter maslo iz bližnje kmetije, so dobra popotnica za nepozaben dan. 
Koroški zajtrk: skuta po koroško, začinjena grumpova mast, maslo iz bližnje kmetije, dve vrsti domačega sira, hišna jetrna pašteta, dve vrsti domače sezonske marmelade, kiblflajš, domače divjačinske salame, suhi konci, hišna prekajena slanina, koroški črni kruh, beli kruh in žemlje, hišni zeliščni čaj, naravni bezgov sok, kava in mleko.
Pri Lipi nenehno razvijamo sodobno kulinarično ponudbo koroških jedi iz sestavin in receptov, ki so jih uporabljale že naše babice. »Mizica pogrne se« je naša kulinarična zgodba, kjer vse spodaj naštete jedi naenkrat postrežemo v glinastih posodah na mizo pred gosta.
Mežerli, okisana r‛pica s popečenimi bučnicami****File postrvi v koruzni moki, ajdova kaša z žar zelenjavo****Svinjska ribica na žaru, slivova omaka, slani sirovi štruklji****Jelen v hruškovi omaki, kruhova rulada, jabolka z brusnicami
Tu smo, da vas razvajamo z bogatimi tradicionalnimi koroškimi jedmi. Pohorski lonec je hrana pohorskih glažutarjev, oglarjev in drvarjev. Sestavljena je iz treh vrst mesa, različnih gozdnih gob, od jurčkov do črne trobente, ječmenove kaše in krompirja. Harmonijo ustvarijo tipične začimbe, uporabljene v koroški kuhinji. Naša hišna sladica vam pričara edinstvene okuse, kjer se preteklost spogleduje s prihodnostjo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.