Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Planinka, Ljubno, Slovenija - 69 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi z blakonom in pogledom na gore za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Planinka, Ljubno, Slovenija - 69 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi z blakonom in pogledom na gore za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo naMegabonu! Hotel Planinka s4 zvezdicami vas vabi na sprostitev v naravi Savinjskih Alp in ob reki Savinji. V bližini hotela se nahaja tudi smučišče Golte (oddaljeno 16 km),kjer lahko preživite idealne zimske počitnice! V hoteluPlaninka lahko vedno odložite  prtljago in napolnite baterije. Trenutki, kijih boste preživeli v teh krajih, bodo, kot vse lepe stvari, prehitro minili.


Vhotelu Planinka bodo poskrbeli, da boste svoje počitnice napolnili z lepimispomini, ki ostanejo za vedno. Za vaše potrebe bo poskrbelo prijazno osebjehotela, kadar boste potrebovali izklop ali sprostitev v počitku. Če želiteaktivno preživeti svoj prosti čas ali kadar želite praznovati katero odpomembnih življenjskih dogodkov, hotel Planinka vam je na raspolago.


Prostorne in udobno opremljene sobe omogočajo prijetno bivanje za vse goste.Klimatizirana soba s pogledom na gore ponuja televizijo z ravnim zaslonom,telefon, balkon in kopalnico s prho. Kopalnica vsebuje brisače in sušilec zalase. Brezžična povezava je na voljo v celotnem hotelu brezplačno. Brezplačnoprivatno parkirišče je na voljo pri hotelu (rezervacija ni potrebna).


Hotelska restavracija Planinka ponuja vse vrste kulinarike (lokalno,italijansko in francosko), na voljo so tudi dietni meniji tako, da se lahko scelo družino lahko sprostite v tradicionalnem in udobnem ambientu. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.