Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Bristol - Oddih ob Neretvi, Mostar, Bosna in Hercegovina - 99 EUR - 1x nočitev za 2 osebi (otrok do 7. leta biva brezplačno), 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Bristol - Oddih ob Neretvi, Mostar, Bosna in Hercegovina - 99 EUR - 1x nočitev za 2 osebi (otrok do 7. leta biva brezplačno), 1x zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ObiščiteMostar, mesto na reki Neretvi, največje mesto v Hercegovini, mesto s znamenitimkamnitim mostom, ki je srce mesta.

HotelBristol se nahaja v središču mesta, na desnem bregu reke Neretve, takoj obTitovem mostu. Lokacija hotela vam omogoča hiter dostop do vseh delov mesta.

Hotelje institucija s priznanim in dobro znanim imenom, saj je tudi prejemnik nagradet. i. Zlatne Ugostiteljske Krune, ki je največje priznanje na področjuhotelirstva v BiH.Hotelje idealen za namestitev poslovnežev in turistov. Primeren je za organiziranjerazličnih seminarjev, kulturno-umetniških dogodkov, porok ipd. V hotelu je narazpolago 47 sodobno opremljenih sob.Vse sobeso opremljene s sodobnim lesenim pohištvom, ki gostom ponuja prijeten občutek. Vvsaki sobi je kopalnica, telefon, tv s kabelsko anteno, internet, klima in minibar.

Na bregureke Neretve, v neposredni bližini Starega mosta, je na voljo restavracijaLabirint, ki vam poleg čudovitega pogleda na Stari most ponuja tudi prijaznostrežbo in kakovostno ter okusno hrano.

PolegStarega mostu, ki je glavna značilnost mesta, si lahko pogledate tudi’’njegovega starejšega brata’’. Kamniti mostič, ki ga imenujejo Kriva ćuprija, je najstarejši ohranjen spomenik turške dobe v Mostarju. Služil naj bi kotprototip za Stari most in podobnost med njima je očitna, le da je most Krivaćuprija veliko manjši.

Preživitenovo leto v Hercegovini in uživajte v zgodovinskih znamenitostih ter nočnihpodvigih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.