Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Rogla, Apartmaji in hiša Cokla 3*: Smučarske počitnice z vključenim smučanjem na smučišču Rogla, že od 225 €

Rogla, Apartmaji in hiša Cokla 3*: Smučarske počitnice z vključenim smučanjem na smučišču Rogla, že od 225 €

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Naj bo vaš letošnji zimski smučarski oddih na slovenskem smučišču Rogla! Za vas imamo namreč odlično ponudbo z nastanitvijo v apartmajih Cokla 3* v Zrečah ali počitniški hiši Cokla 3* na Rogli. Čaka vas udobna namestitev,...


Naj bo vaš letošnji zimski smučarski oddih na slovenskem smučišču Rogla, namreč za vas imamo pravo ponudbo! Udobna namestitev, prijetno vzdušje in bližina smučišča, so razlogi zakaj izbrati Apartmaje Cokla 3* v Zrečah ali počitniško hišo Cokla 3* na Rogli. Na voljo vam je 4, 5 ali 8-dnevni oddih, vključene so tudi PRENOSNE celodnevnimi smučarskimi kartami ter karte za nočno smuko na smučišču Rogla.
Apartma Cokla 1 za 4 osebe zajema dnevni prostor s kavčem in jedilnico, samostojno kuhinjo ter kopalnico s prho. V apartmaju je spalnica z zakonsko posteljo in dodatna soba z dvema enojnima ležiščema.
Apartma Cokla 2 za 4 osebe zajema dnevni prostor s kavčem in jedilnico, samostojno kuhinjo, dve spalnici z dvema zakonskima posteljama, kopalnico s prho in wc-jem ter posebej še dodatni wc.
Apartma Cokla 3 za 3 osebe zajema dnevni prostor s kavčem in jedilnico, samostojno kuhinjo, spalnico s eno zakonsko posteljo in enojnim ležiščem.
Počitniška hiša Cokla na Rogli z 2 apartmajema zajema glavni prostor s kavčem, jedilnico, kuhinjo, spalnico z zakonsko posteljo in spalnico z zakonsko posteljo in dvema enojnima ležiščema  ter zunanjo teraso. Oddaljenost počitniške hiše Cokla na Rogli do žičnice smučišča Rogla je 250 m (peš). Počitniška hiša ima poseben prostor za smučarsko opremo in WiFi.
Smučišče Rogla je na dosegu roke, dostopno je s turističnim avtobusom ali z osebnim avtomobilom in vam zagotavlja smučarske užitke, od pozne jeseni do zgodnje pomladi. Smučarjem je na voljo najmanj 100 smučarskih dni na 100 ha urejenih smučiščih primernih za začetnike, rekreativce, vrhunske smučarje in tekmovalce. Smučarje tekače, pa bo pričakalo več 10 kilometrov urejenih tekaških prog.
Tistim, ki jim ne manjka energije in adrenalina, so namenjene ovire v Fun parku Rogla – poligonu za deskarje in free style smučarje, ki poteka vzdolž leve strani smučišča Mašin Žaga.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.