Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Drina, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 33 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Drina, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 33 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Hotel Drina v Sarajevu, nedaleč od znamenitegasarajevskega vojnega predora in čudovitega izvira reke Bosne, hkrati pa blizusredišča mesta in znamenite Ferhadije.

Na novo odprt luksuzno opremljen hotel vasvabi, da proste trenutke izkoristite v udobju, naravi in mestnemu blišču. V sobah vas bodo v poletnih mesecih hladile klimatske naprave,prostorna, topla in udobna notranjost vas bo gotovo privabila, da hotelobiščete večkrat. K piki na i sodobnemu in posebej za hotel dizajniranemupohištvu prispevajo prefinjeni detajli, ki bodo trenutke v hotelu še polepšali.

V hotelu je na razpolago 15 sob, s skupaj 33 osnovnimi in 13pomožnimi ležišči. S pomočjo pomožnih ležišč lahko v hotelu biva do 60 oseb.

Obiščite Sarajevo, evropski Jeruzalem! Poglejtesi sinagogo, katedralo, pravoslavno cerkev in džamijo. Poskusite čevapčiče,burek, kavo in baklavo. Potem, ko ujamete ritem Baščaršije, si oglejte še znamenitoknjižnico Vijećnico, Kazandžiluk (edino ulico, ki je ohranila starodavni izgledin funkcijo), spokojno židovsko pokopališče, tragično pokopališče žrtev zadnjevojne in se povzpnite na vrh griča, kjer vam bo zastal dah ob osupljivemrazgledu na to čudovito mesto. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.