Odpravite BOLEČINE v hrbtu, nogah, podplatih, rokah z MANIPOL BODY revolucionarnim MASAŽNIM aparatom s 4 NASTAVKI - idealen tudi za ODPRAVO CELULITA, MASAŽO, BOLEČINE (hrbet, noge, križ, ramena...), PREKRVAVITEV in celo PEDIKURO

Odpravite BOLEČINE v hrbtu,...

Odpravite BOLEČINE v hrbtu, nogah, podplatih, rokah z MANIPOL BODY revolucionarnim MASAŽNIM aparatom s 4 NASTAVKI - idealen tudi za ODPRAVO CELULITA, MASAŽO, BOLEČINE (hrbet, noge, križ, ramena...), PREKRVAVITEV in celo PEDIKURO

49,90 €
Cena
60%
Popust
30,00 €
Prihranek
19,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odlična masaža kar v objemu vašega doma! Da, sedaj je to mogoče! Odlični, revolucionarni masažni aparat MANIPOL BODY vam bo spremenil življenje na bolje.
Vaše telo bo prenovljeno, vaša energija podvojena in vi boste kar žareli!
Masaža telesa je že zelo dolgo znana kot neverjetno pozitivna tehnika odpravljanja bolečin in stresa. Masažni aparat s kar 4 nastavki bo v vaše življenje vnesel nov val energije.
Aparat Manipol ima 4 različne nastavke, in sicer:
•  gladek nastavek je namenjen masaži vratu, hrbta in ramen,
•  valovit nastavek omogoča učinkovito odpravljanje maščobnih blazinic (celulita),
•  nastavek s kolesci (vsebuje 8 vrtečih se kroglic) in
•  mikro pilica (uporablja se za odstranjevanje odmrle kože na petah).
Nastavki se enostavno namestijo. Le izberete nastavek po želji in že lahko pričnete z masažo, odpravljanjem celulita in boljšim počutjem. Masažni aparat Derma Body je nadvse učinkovit pri odstranjevanju nadležnega celulita, saj valoviti nastavek omogoča razbitje maščobnih celic in s tem lepšo in prožnješo kožo, brez trdovratnega celulita.
Poleg aparata je vključena tudi zaščitna mrežica, ki omogoča varno uporabo in preprečuje lasem, da bi se zapletli v vrteči del aparata.
Priporočljiva je uporaba skupaj z masažnim oljem ali kremo za telo, saj na ta način kožo resnično nahranite in povečate shujševalni učinek. Aparat je primeren tako za ženske kot moške.
Masažni aparat MANIPOL BODY je lahko tudi izjemno darilo! Presenetite svojo boljšo polovico in si privoščite masažo kar vsak dan!

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Odpravite BOLEČINE v hrbtu, nogah, podplatih, rokah z MANIPOL BODY revolucionarnim MASAŽNIM aparatom s 4 NASTAVKI - idealen tudi za ODPRAVO CELULITA, MASAŽO, BOLEČINE (hrbet, noge, križ, ramena...), PREKRVAVITEV in celo PEDIKURO«