Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Ljubljana, Kozmetični SALON 20: Podaljševanje trepalnic 1 na 1 le 39 €

Ljubljana, Kozmetični SALON 20: Podaljševanje trepalnic 1 na 1 le 39 €

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Podaljševanje trepalnic je najnovejši modni hit v lepotni industriji. Tudi vse hollywoodske zvezdnice izgledajo lepe, ker imajo podaljšane permanentne trepalnice. Podaljšane trepalnice vas naredijo še bolj zapeljive in samozavestne,...


Podaljševanje trepalnic je najnovejši modni hit v lepotni industriji. Tudi vse hollywoodske zvezdnice izgledajo lepe, ker imajo podaljšane permanentne trepalnice. Podaljšane trepalnice vas naredijo še bolj zapeljive, samozavestne. Vaš pogled bo še bolj glamurozen.
Podaljšane trepalnice so vodoodporne in primerne tudi za uporabnice kontaktnih leč.
Profesionalne umetne trepalnice se nanašajo posamično ena na eno naravno trepalnico. Vaše trepalnice bodo postale daljše, gostejše in naravnega videza.
Praviloma so podaljšane trepalnice obstojne vse dokler ne izpade vaša naravna trepalnica, kar pa je odvisno od cikla rasti trepalnic pri posameznici, nege in skrbi za trepalnice. Trajno podaljšanje trepalnic je odlična alternativa ličenju, saj se lahko ženska odpove maskari.
Na tretma pridite nenaličene. Ličil si ne odstranjujte z oljnim odstranjevalcem za make up. V kolikor imate kontaktne leče, jih pred tretmajem odstranite.
Ker trepalnice izpadajo po naravni poti, jih je potrebno vsake toliko časa obnavljati. Čas obnove se giblje od 3 do 6 tednov in je odvisen od metabolizma posamezne osebe.
Nega trepalnic po tretmaju: Prvih 48 ur po postopku se trepalnic ne moči, ne izpostavlja vročini, vroči pari, kopanju, plavanju, savni, ter omejite čas tuširanja. Uporaba maskare ni potrebna. Uporabljajte kozmetične izdelke za nego oči, ki niso na oljni osnovi, ter ne uporabljajte maskar.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Roomba s9+ (s9558)
OMEJENA KOLIČINA