Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Rabac, Hotel Valamar Sanfior 4*: Wellness oddih v Istri v prenovljenem hotelu ob morju že od 75 € za 2 osebi

Rabac, Hotel Valamar Sanfior 4*: Wellness oddih v Istri v prenovljenem hotelu ob morju že od 75 € za 2 osebi

47%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

V obnovljenem 4-zvezdičnem hotelu Valamar Sanfior v majhni oazi borovega gozda v idiličnem zalivu dobi zimski dopust v dvoje romantične razsežnosti. Vrhunska lokacija ob morju in notranji bazen z razgledom na morje vam bosta pričarala...


Ta prenovljeni romantični hotel, ki je ob Casi Valamar Sanfior dobitnik nagrade „Luxury Travel Guide Global Awards“ kot vodilni hotel na Hrvaškem, leži na sami obali gozdnatega polotoka in ima pogled na zaliv mesta Rabac. Obdan s sredozemskim zelenjem, ponuja sobe z balkoni s pogledom na okoliške naravne lepote, uživanje v wellness centru in tiho dvorišče, idealno za oddih. Staro mestno jedro Labina je oddaljeno le nekaj minut, pester izbor plaž pa je na dosegu roke, zato se lahko udeležite vaših najljubših dejavnosti in si tako ustvarite svoje nepozabne hrvaške počitnice.
V obnovljenem hotelu Valamar Sanfior v majhni oazi borovega gozda v idiličnem zalivu dobi dopust v dvoje tudi romantične razsežnosti. Pričakujemo vas v romantično urejenih sobah in posteljah z baldahinom ter posteljnino z romantičnim vzorcem. Zaljubljencem ponujamo presenečenja; romantično glasbo in filme, zajtrk, postrežen na terasi sobe po dogovoru, večerje ob svečah ob doplačilu, če želite pa lahko izberete tudi romantični paket v wellness centru. Ves hotel diha v znamenju ljubezni; zakaj torej ne bi svoje zaroke ali poroke doživeli prav tukaj? Popoln kraj!
Posebnost wellness centra Hotel Valamar Sanfior je notranji bazen s prekrasnim pogledom na morje in zaliv Rabca. Potopite se v bazen pred ali po turški kopeli, finski ali infrardeči savni, jacuzziju ali sprostitvi v posebnem območju za sproščanje (relax cona). Ob doplačilu so vam na voljo tudi lepotni tretmaji, kot so energijske vaje, refleksoterapija stopal, aromaterapija, tretma Reiki, tretma proti celulitu, terapija s kristali, tretma fango, masaža, tretma z algami ter mnoge druge storitve.
Vaš ponudnik se nahaja na področju: ISTRA
Istrski polotok se nahaja na severnem Jadranskem morju in je med turisti najbolj atraktivna destinacija za poletne počitnice. Za Istro je začilno kristalno čisto morje, živahni ribiški čolni, tlakovane ulice in pa seveda optimalna temperatura morja in ozračja. Romantična modra obala je v nasprotju z zeleno notranjostjo in starimi istrskimi mesti, zato Istro v turizmu najpogosteje delimo na modro in zeleno Istro. Modra Istra se nanaša na obalne in priobalne dele vzhodne in zahodne Istre. Lepota morja, plaž in lepih zalivov privablja turiste s celega sveta. Ta del Istere slovi po vrhunski kulinarični in vinski ponudbi. Ena izmed najbolj znanih blagovnih znamk, je vrhunsko vino Malvazija in tartufi. Pomembno panogo pa predstavlja tudi ribolov, lepo urejeni kampi, apartmaji in hoteli. Zelena Istra predstavlja notranjost polotoka Istre, nežne pokrajine gričev, na katerih so vrhovi, kjer se nahajajo čudovita srednjeveška mesta, polna zgodovine in rodovitnih dolin, kjer že stoletja vzrejenih posamezne pridelke. Ta del Istre močno spominja na najlepše predele Toskane ali Provanse. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.