Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Prima Life Spalato - Luksuz v centru Splita, Split, Dalmacija, Hrvaška - 99 EUR - 2x nočitev v Deluxe Suite s pogledom na trg za 2 osebi, Darilo dobrodošlice - steklenica kvalitetnega vina

Hotel Prima Life Spalato - Luksuz v centru Splita, Split, Dalmacija, Hrvaška - 99 EUR - 2x nočitev v Deluxe Suite s pogledom na trg za 2 osebi, Darilo dobrodošlice - steklenica kvalitetnega vina

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste ljubitelji športa in dobre hrane? Imate radi romantikoin sončni zahod? Odlična priložnost za združitev vsega tega se ponuja v hoteluPrima Life Spalato 4*.

Sprostite se v razkošno opremljenih sobah in umirite svoje misli.Le 100 metrov od Dioklecijanove palače, ki je uvrščena naUnescov seznam naravne in kulturne dediščine, vas pričakuje hotel Prima LifeSpalato 4*. Hotel se nahaja na tretjem nadstropju splitskega nakupovalnegasredišča Prima Grad.

Hotel ponuja luksuzne sobe z zakonsko posteljo intelevizorji LCD, avtomati za kavo in brezplačnim Wi Fi dostopom. V neposrednibližini hotela si lahko ogledate kip škofa Gregorja Ninskega in Mestni trg vSplitu, imenovan tudi Pjaca, ki so ga včasih imenovali kar splitska dnevna soba.Do luksuznega hotela vas od letališča loči le 22 kilometrov,le streljaj od starega mestnega jedra pa lahko iz kraljevske postelje uživate včudovitem pogledu na staro mesto jedro in se razvajate z opazovanjem sončnegazahoda.

Najpomembnejše in največje mesto v Dalmaciji, ki ustrezamerilom dopustovanja tudi svetovnih zvezd, bo zapeljalo ljubitelje kulture inzgodovine, na svoj račun bodo prišli gurmani in športniki. Rimljani so drugonajvečje hrvaško mesto poimenovali Spalato, ki je šele nato postal Split. Odtod izvira tudi ime luksuznega hotela, ki je vse bolj priljubljen med turistiiz vsega sveta skozi vse leto.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.