Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

RIDDEX, električni odganjalec MRČESA, GLODALCEV, PAJKOV, MRAVELJ, MOLJEV ter ostalih žuželk + NI MOTEČ za hišne ljubljenčke + Poštnina je BREZPLAČNA

RIDDEX, električni odganjalec MRČESA, GLODALCEV, PAJKOV, MRAVELJ, MOLJEV ter ostalih žuželk + NI MOTEČ za hišne ljubljenčke + Poštnina je BREZPLAČNA

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zakaj bi zopet porabili kupe denarja za razne kemikalije in strupe, ki pa so okolju in človeku neprijazni, ko pa se lahko „nepovabljenih gostov“ vseh vrst znebite z eno samo napravo – RIDDEX.
Naprava Riddex je zasnovana na tehnologiji digitalnega elektromagnetnega pulziranja, ki se prenaša prek električnega ožičenja v stenah vašega doma. To pomeni, da doseže tudi mesta, kjer živijo in se razmnožujejo ščurki, podgane in pajki. Pulzi vplivajo na njihov živčni sistem in jim dajo neprijeten občutek, kar jih bo za vedno odgnalo iz vašega doma. Za uporabo ne potrebujete baterij in vzdrževanja!
Riddex ima vgrajeno tudi ultrazvočno tehnologijo, ki odganja tudi muhe in celo komarje. Naprava je okolju prijazen izdelek, s katerim bo vaš dom zaživel brez kemikalij, golazni in mrčesa. Poleg tega Riddex vsebuje še nočno svetilko.
In kar je najpomembnejše, Riddex ne vpliva na vaše domače živali, kot so mačke in psi, in lahko ga uporabljate v bližini otrok. Varen je za vso družino in ne vpliva na druge elektronske naprave.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.