Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kamp Lanterna - First minute 1. maj, Poreč, Istra, Hrvaška - 150 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški Premium za do 7 oseb, Poraba vode, elektrike in plina

Kamp Lanterna - First minute 1. maj, Poreč, Istra, Hrvaška - 150 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški Premium za do 7 oseb, Poraba vode, elektrike in plina

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Camping Resorta Lanterna se nahaja vzdolž 3-kilometrske obale,na pol poti med Novigradom in Porečem. Navdušeni boste nad prostornimiparcelami, istrskim, sredozemskim in mornarskim naseljem mobilnih hišk. Kamp krasiprodnata, skalnata in ponekod betonirana plaža. 


Kamp ponudba: a-la-carte restavracije,pizzerija, fast food in “take away” restavracije, bari na plaži, slaščičarna,prodaja kruha in peciva, ribarnica, supermarket, zelena tržnica, shopping cona,kompleks zunanjih bazenov, otroški bazen z igriščem, nov družinski vodni park stobogani in atrakcijami za otroke, odbojka na mivki, teniška igrišča, možnostnajema koles, mini golf, namizni tenis, vodni športi, v bližini športni centerValet. Wi fi točka na recepciji.  


Mobilna hiška Premium (29 m2) je klimatizirana in idealna za udobno bivanje do sedem odraslih oseb. Ima 3 spalnice: eno z zakonsko posteljo in dve sobi s po dvema ležiščema. Kavč v dnevni sobi se lahko uporablja kot sedma postelja. V kuhinji je hladilnik z majhnim zamrzovalnim delom, štedilnik s 4 gorilniki in pomivalno korito. Kopalnica z WC, tušem in umivalnikom (pri nekaterih mobilnih hišicah je WC ločen). Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika ali visoka stola. Vse mobilne hišice Premium imajo delno pokrito leseno teraso. V hiškah ni televizije. Kajenje ni dovoljeno.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.