Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Biograd na Moru: Silvestrovanje s skupinama Psihomodo Pop in Buđenje le 108 € za 2 osebi. Vključen polpenzion!

Biograd na Moru: Silvestrovanje s skupinama Psihomodo Pop in Buđenje le 108 € za 2 osebi. Vključen polpenzion!

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Zimska Dalmacija in silvestrovanje na prostem v Biogradu na Moru s skupinama Psihomodo Pop in Buđenje. 3-dnevni oddih z namestitvijo v Penzionu Jelena, Vili Gordana ali hiši Sanja le 108 € za 2 osebi. Vključen polpenzion z...


Odpravite se na zimski oddih v Biograd na Moru, mesto, ki živi celo leto. Če želite silvestrovo preživeti ob čudovitih plažah ob čistem morju, neverjetni kulinarični ponudbi in prijetni glasbi skupin Buđenje in Psihomodo Pop z odličnim Davorjem Gobcem, je edina prava izbira bližnja Dalmacija. V ponudbi pred vami vam ponujamo 3-dnevni oddih v Biogradu na Moru, kjer vas bo lokalna agencija Sani Tours namestila v različne apartmaje, ki so odlično opremljeni, urejeni ter z lego na atraktivnih lokacijah. 
Biograd na Moru leži na polotoku in je obkrožen z moderno marino in sprehajališčem, ki odpira pogled na Pašmanski kanal in sosednje otoke. Otok Pašman (slika 16) lahko obiščete z ladjo iz Biograda na morju ali Sv. Filipa i Jakova. Otok ima le 3500 prebivalcev. Pri dopustnikih je Pašman priljubljen predvsem zaradi čudovitih plaž, slikovitih zalivov in čiste vode.
V bližnji okolici se nahajajo trije nacionalni parki: Paklenica, Kornati in Krka ter park narave Telašćica. Poleg bogate zgodovine, mesto karakterizirajo lepe plaže, slikoviti zalivi in raznovrstne namestitvene zmogljivosti. V mestu je veliko restavracij, ki ponujajo domače specialitete ali pa jedi iz mednarodnih kuhinj.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.