Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Terme Jezerčica - Advent v termah - Last minute, Donja Stubica, Hrvaška - 139 EUR - 2x nočitev v Standard sobi za 2 osebi (otroci do 7. leta brezplačno), 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Hotel Terme Jezerčica - Advent v termah - Last minute, Donja Stubica, Hrvaška - 139 EUR - 2x nočitev v Standard sobi za 2 osebi (otroci do 7. leta brezplačno), 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


MEGABON HIT! Samo na Megabonu lahko po EKSKLUZIVNI CENI uživate v 3-dnevnem družinskem oddihu v Hotelu Terme Jezerčica, ki se nahaja v samem osrčju Hrvaškega Zagorja in na samem izviru naravne zdravilne termalne vode. Hotel Terme Jezerčica predstavlja idealno destinacijo za pobeg v naravo, wellness sprostitev ali aktiven oddih. Prepustite se vodni zabavi, ne bo vam žal!


Hotel Terme Jezerčica ponuja namestitev v 47 sobah, notranji in zunanji vodni park z 8 bazeni, SPA cono in sodobno opremljen wellness center za nepozabno sprostitev. V sklopu hotela se nahaja tudi kongresni center, štiri dvorane za sestanke pa so opremljene s sodobno opremo. Hotelska restavracija ponuja tradicionalno a la carte kuhinjo ter tudi dnevne samopostrežne penzionske obroke. 


Udobje poiščite v toplini vaše sobe. Hotel Terme Jezerčica ponuja 47 elegantno opremljenih sob, ki ponujajo maksimalno sprostitev. Vse sobe imajo SAT TV, telefon, sef in fen za lase. 


V Wellness & Spa centru se prepustite nepozabnim tretmajem različnih masaž, tretmajem telesa in nege obraza. Znotraj Wellness & Spa centra se nahajata 2 prostora za sprostitev in uživanje v toplih napitkih. Poleg klasične, turške in finske savne, je v ponudbi tudi aroma finska savna, panoramska finska savna, infrardeča savna, zunanji whirlpool s teraso za sončenje ter zunanji bazen. Med poletjem pa lahko uživate tudi v masažah na odprtem (sončne masaže). 


Za nepozabne vodne užitke se prepustite zabavi v vodnem parku! Vodni park Hotela Terme Jezerčica ima 8 bazenov z naravno termalno vodo in je prilagojen vsem starostnim skupinam. Zunanji vodni park je odprt med poletjem, gostje pa lahko uživajo v velikem bazenu s 3 tobogani in hidro-masažo. Za najmlajše je tu bazen s tobogani in otroško igrišče z različnimi igrali. Odbojka na mivki, mali nogomet, namizni tenis ali badminton so le določene aktivnosti, v katerih lahko uživate na zunanjem vodnem parku. Notranji vodni park z naravno termalno vodo je odprt skozi celo leto in ponuja 5 bazenov (sprostitveni bazen s toplimi vrelci, otroški bazen s tobogani, rekreacijski bazen z učinkom umetnega dežja, bazen za dojenčke z animacijo, plavalni bazen) za vse starostne skupine ter 2 velika whirlpoola.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.