Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Festival - Novo leto, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 321 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Festival - Novo leto, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 321 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! ObiščiteSarajevo in uživajte v 3-dnevnem novoletnem oddihu za 2 osebi po MEGA ceni! Bivajte vHotelu Festival, ki združuje moderno in tradicionalno, nahaja pa se vneposredni bližini starega mestnega jedra. V bližini hotela se nahajata avtobusnapostaja in trolejbus, glavna cesta in tramvajska postaja. Le minuto sprehoda bosterabili do nakupovalnega območja, številnih restavracij in kavarn, kinodvorane,gledališč in umetniških galerij.


Hotel Festival ponuja 20enoposteljnih, dvoposteljnih in triposteljnih sob, ki so luksuzno opremljene vkombinaciji z retro in minimalističnim slogom. V času vašega bivanja v udobnihsobah lahko uživate tudi v samostojno pripravljenih napitkih. Hotel Festivalima tudi lastno parkirišče in restavracijo s kontinentalnim zajtrkom s širokoizbiro tradicionalnih jedi.


Uživajte v Sarajevu,evropskem Jeruzalemu, mestu, ki je od nekdaj privlačilo ljudi. Potemko ujamete ritem Baščaršije, si ogledate znamenito knjižnico Vijećnico,Kazandžiluk (edino ulico, ki je ohranila starodavni izgled in funkcijo),spokojno židovsko pokopališče in se povzpnete na vrh griča, vam zastane dih obosupljivem razgledu na to čudovito mesto. Če vam slučajno postane dolgčas in sizaželite osvežilne sence zelenih drevoredov, predlagamo, da se podate do Ilidžein se popeljete s kočijo do izvira reke Bosne. Tu pa je še okolica Sarajeva inVisoko.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.