Uredite svoja stopala! SPA PEDIKURA s PILINGOM in MASAŽO za ženske ali moške v Salonu EMPORIAS v LJUBLJANI (kuponi so veljavni do 31. 3. 2019)

Uredite svoja stopala! SPA...

Uredite svoja stopala! SPA PEDIKURA s PILINGOM in MASAŽO za ženske ali moške v Salonu EMPORIAS v LJUBLJANI (kuponi so veljavni do 31. 3. 2019)

40,00 €
Cena
60%
Popust
24,10 €
Prihranek
15,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ob prihodu toplejših dni počasi razmišljamo tudi o odprtih obuvalih ... Pravočasno poskrbite za lepa stopala in urejene nohte, da si boste lahko brezskrbno nadeli svoje najljubše čevlje. Odpravite se na pedikuro stopal z masažo in pilingom v kozmetični salon Emporias!
Urejena stopala in nohti na nogah so želja vsake ženske in tudi moškega. Spa pedikura s pilingom in masažo v Salonu Emporias je vse, kar potrebujete za ureditev svojih stopal. Poskrbeli bodo za razpokano in otrdelo kožo na petah, jih zmasirali in lično uredili nohte.
V salonu Emporias nudijo tudi parafinsko kopel, ki vašo kožo prijetno segreje in jo navlaži. Toplotni efekt pri nanosu poveča cirkulacijo krvi, odpre pore, suho kožo revitalizira v najkrajšem času in jo pripravi do tega, da vlago sprejme. Zelo sprostilen tretma, ki je primeren tudi za revmatična obolenja.
Čas posvečen stopalom je pomemben za dobro počutje. Na stopalih je namreč mnogo pomembnih živcev, ki stimulirajo delovanje celotnega telesa.
Vzemite si čas in privoščite svojim stopalom nego, ki jo potrebujejo!

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Uredite svoja stopala! SPA PEDIKURA s PILINGOM in MASAŽO za ženske ali moške v Salonu EMPORIAS v LJUBLJANI (kuponi so veljavni do 31. 3. 2019)«