Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

TRI IZJEMNE ENERGIJSKE TERAPIJE PO IZBIRI (45 min)! TERAPIJA ČIŠČENJA ČAKER ALI REJKI TERAPIJA ALI ČIŠČENJE AURE. Studio Kvadrus, Lj!

TRI IZJEMNE ENERGIJSKE TERAPIJE PO IZBIRI (45 min)! TERAPIJA ČIŠČENJA ČAKER ALI REJKI TERAPIJA ALI ČIŠČENJE AURE. Studio Kvadrus, Lj!

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA TRI IZJEMNE ENERGIJSKE TERAPIJE PO IZBIRI (45 min)
*TERAPIJA ČIŠČENJA ČAKER,* REJKI TERAPIJA,*ČIŠČENJE AURE;
delamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuKER GRE ZA ODLIČNO AKCIJSKO PONUDBO, REZERVIRAJTE ČIM PREJ, DA SI ZAGOTOVITE TERMIN PO VAŠIH ŽELJAH
uporabljamo izključno slovenska olja
pri nekaterih specialnih masažah je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacijaNa vašo željo lahko pripravimo darilni bon z posvetilom rok unovčenja: 1.4.2019!Leto, ki se počasi a vztrajno zaključuje nam je prineslo veliko nenadnih sprememb. Da bi se na prihajajoče leto čim bolj pripravili vam tokrat nudimo tri izjemen terapije, ki vam bodo pomagala, da boste usklajeni z višjimi vibracijami vesolja. Energijske terapije vas bodo pripravile na spremembe, ki se bodo dogajale v letu 2019. Olajšate si prihodnost in nas obiščite. Terapije so lahko tudi izjemno praznično darilo za VAS za vse ki jih imate radi. Na vašo željo lahko pripravimo darilni bon z posvetilom.

ALI … 45 MIN TERAPIJA ČIŠČENJE ČAKER
Čakra je energijski vrtinec našega telesa, v katerem se srečujejo energijski kanali. In v življenju se skozi naše telo »prelije« na tisoče dogodkov, lepih, manj lepih, travmatičnih…
Metoda ČIŠČENJE ČAKER je eden od načinov, kako se spet postaviti na noge, kako bolje zaživeti, zmanjšati stres, spremeniti življenjski slog, se pomladiti in pozdraviti. To je metoda bio-energijskega zdravljenja. Terapevt v telo pripelje energijo, ki vas spet postavi v ravnovesje.
POTEK TERAPIJE
Pretok energije po telesu se vzpostavi z rahlim dotikom terapevtovi rok in vašega telesa.
Nato terapevt z rokami potuje po vseh sedmih čakrah vašega telesa in se nad njimi zadrži po 1 minuto, da jih aktivira, nato roke položi na vaša ramena in vas čez celo seanso vodi in meditira.
 
Pred  terapijo se z vsakim zdravljencem pogovorimo o težavah. To je osnova za terapevta, da lahko usmerja zdravljenje v želeno smer.
 
ALI … 45 MIN REJKI TERAPIJA
Rejki je japonska beseda in pomeni univerzalno življenjsko energijo.
Tehnika rejki je neboleča in varna.  Vse bolezni najprej nastanejo na našem energetskem telesu in šele potem se spustijo na fizični nivo. Zato je dobro poskrbeti za naše zdravje še predenj zbolimo na fizičnem nivoju. Ko že zbolimo imamo potem malo več dela, da se ponovno vzpostavi ravnovesje v organizmu.
 
POTEK TERAPIJE
Pretok energije po telesu se vzpostavi z rahlim dotikom terapevtovi rok na več točkah vašega telesa. Med tem, ko udobno ležite na masažni mizi, vas terapevt med seanso še meditira, da se popolnoma sprostite in potopite v alfa stanje.
 
Pred  terapijo se z vsakim zdravljencem pogovorimo o težavah. To je osnova za terapevta, da lahko usmerja zdravljenje v želeno smer.
 
ALI …  45 MIN ČIŠČENJE AURE
 
Avra je energetsko polje okoli človeka. Pomaga nam varovati življenjsko energijo in preprečuje vdor škodljivih energij. Verjetno ste že slišali za izraz >>energijski vampir<<, to je pravzaprav oseba, ki poskuša vstopiti v avro in se napajati z našo energijo. Avro imajo vsa živa bitja, je magnet, ki privlači vse tisto o čemer razmišljamo. Nezavedno ljudje >>srkamo<< vase tudi negativne energije ljudi, predmetov…. Te slabe energije nas popolnoma izčrpajo.
Naša avra je sestavljena iz sedem slojev različnih barv.
 
 
KAJ LAHKO >>POŠKODUJE<< AVRO ?Črna magija, žalost, stres, negativni miselni vzorci, čustveni pretres, poškodbe, padci..
KAKO PREPOZNATI >>POŠKODOVANO<< AVRO ?Duševna in telesna utrujenost, brezvoljnost, plahost, pomanjkanje samozavesti, težave s spominom, razdražljivost, neplodnost, strah, tesnoba, občutek manj vrednosti, občutek osamljenosti
zamerljivost, hitre spremembe razpoloženja…
Če si želite spet dobrega počutja storite nekaj zase. Terapija vam lahko pomaga, da boste spet polno živeli in uživali radosti življenja
MNENJA ZNANSTEVNIKOV O AVRU :Pravijo da gre pri avri za elektromagnetno polje, ki nastane zaradi bioloških, oziroma kemijskih procesov v telesu.
MOJE MNENJE:Avra ni le odsev fizičnega telesa, ampak je v biti fina energijska osnova oz. nekakšen kalup, ki omogoča nastanek in razvoj fizičnega telesa. Je nekakšna informacijska atmosfera fizičnega telesa, preko katere smo v neprestani komunikaciji oz. izmenjavi informacij z vsem, kar nas obkroža.
KAKO POTEKA ?Skozi terapijo vas terapevt vodi umirjeno in sproščeno, ležite a udobni mizi in se prepustite božanskim energijam okoli vas.
AVRA ima več plasti različnih barv:
eterična plast-podpira naše fizično teločustvena plast-izraža naše čustveno stanjeduševni sloj-nadzor naših misliastralni sloj-preslikava našega telesa v vesoljunebeški sloj-preslikava naše duše v vesolje 
POZITIVNI UČINKI NA ENERGIJSKO TELO
 
okrevanju po kirurških posegih, poškodbah,odpravljanju bolečine,zmanjšanju stresa,ustvarjanju občutka blagostanja,prebijanju skozi težka življenjska obdobja,čiščenju negativnih misli iz telesa,čiščenju karme,spreminjanju miselnih in čustvenih vzorcev,povečevanju energije,fizičnem, mentalnem in čustvenem zdravljenju,zdravljenju duševnih pretresov,čiščenju negativnosti,sproščanju napetosti,večji ustvarjalnosti,večjem samozavedanju,krepitvi imunskega sistema,duhovni rasti,zaskrbljenosti, depresiji, čustvenih blokadah,lajšanju mišične, revmatske in druge bolečine,razstrupljanju telesa in odvajanju urina,izboljševanju mišičnega tonusa ter elastičnosti in napetosti koževečanju libidahormonskem neravnovesju


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.