Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Kaštel, Motovun, Istra, Hrvaška - 133 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Kaštel, Motovun, Istra, Hrvaška - 133 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Kaštel je majhen družinski wellness hotel v palači iz 17. stoletja, na samem vrhu srednjeveškega mesta Motovuna, v osrčju Istre.


https://www.youtube.com/watch?v=Nnii4E9Rlk8


Iz oken te pravljične stavbe se odpira čudoviti razgled pokrajine osrednje Istre, doline reke Mirne, znamenitih motovunskih vinogradov, glavnega mestnega trga, mestnih ulic…


Udobnost, družinsko vzdušje in spektakularen razgled vas bodo spremljali od jutra do večera. Wellness doživetje izpopolnjeno z energijo Istre, zemlje, rastlin, vonjev, dotikov in okusov. Poslovni sestanki v lepem ozračju, sproščanja ali aktivnosti v naravi po napornem delovnem dnevu, med vsem tem lahko izbirate v Kaštelu. 


Hotel je ponosen na svojo a la carte restavracijo in kreativno kuhinjo, ki temelji na istrski tradiciji in specialitetah, ki vam bodo povedale zgodbo o stoletnih kostanjih, o dveh vinih iz znanih motovunskih nasadov, teranu in malvaziji, olivnem olju in tartufom iz Motovunskega gozda.


V idiličnem ozračju wellness centra vsak obiskovalec lahko uživa v hidro masažnem bazenu s prekrasnim pogledom na vrt in istrsko pokrajino, savna oazo, ki ponuja finsko savno, turško kopel, kneipp korita, masažni tuš in relax sobo s kromo terapijo in zvezdnim nebom.


Gosti lahko izbirajo med različnimi masažami in tretmaji za obraz in telo, ki temeljijo na domačih istrskih sestavinah: vinu, tartufih, olivami in zemlji.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.