Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Bijela Uvala, Poreč, Istra, Hrvaška - 849 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški za do 5 oseb (4 odrasle osebe in 1 otrok), Poraba vode, elektrike in plina

Kamp Bijela Uvala, Poreč, Istra, Hrvaška - 849 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški za do 5 oseb (4 odrasle osebe in 1 otrok), Poraba vode, elektrike in plina

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


KampBijela Uvala se nahaja v Zeleni Laguni približno 5 km odPoreča. Večji del kampa je urejen s parcelami velikosti od 60do 110 m2, ki so opremljene z elektriko in priključki za vodo. Zakvaliteto storitev je kamp Bijela Uvala od nemškega ADAC prejeloceno 4,5 od maksimalne ocene 5.


Plaža: kamnita,travnata in betonirana plaža s prodnatimi zalivi označena z modrozastavo. Del plaže na desnem robu kampa (proti kampu Zelena Laguna)je nudističen.


Ponudbav kampu:
 3bazeni s sladko vodo, športni park s številnimi igrišči (odbojka,tenis, namizni tenis, mini golf), možna je izposoja koles in čolnov,restavracije, lokali, trgovina in trafika. Na recepciji urejeninternet caffe, brezplačen dostop do brezžičnega interneta navečini parcel. Sanitarije so prenovljene in poleg wc-jev, tuševin prostorov za pranje posode vključujejo tudi wc-je prilagojeneinvalidom, družinske kopalnice, previjalnice, pralnico in prostoreza kopanje psov, katerim je namenjen tudi del plaže. V kampu jeorganizirana vsakodnevna animacija, mini klub za otroke z dodatnovečernimi zabavami za otroke. Odrasli pa se bodo lahko ob večerihzavrteli na plesni terasi. Do središča Poreča vsak dan vozituristični vlak.



Mobilnahiška Happy Comfort (24m2)klimatizirana, primerna za namestitev do 5 oseb. Imakopalnico, eno spalnico z zakonsko posteljo in eno s dvema ločenimaležiščema. Iz kavča v kuhinji dobimo še eno posteljo za 2osebi. V kuhinji je hladilnik, štedilnik s 4 gorilniki, pomivalnokorito. Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika ali pokončna stola.Ponekod je na voljo senčnik. Televizije ni. Kajenje ni dovoljeno.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.