Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Bi Village - First minute poletje, Fažana, Istra, Hrvaška - 373 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški 4+1 za 4 odrasle osebe in 1 otroka do 12 let, Poraba elektrike, vode in plina

Kamp Bi Village - First minute poletje, Fažana, Istra, Hrvaška - 373 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški 4+1 za 4 odrasle osebe in 1 otroka do 12 let, Poraba elektrike, vode in plina

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kamp Bi Village se nahaja v kraju Valbandon ob staremribiškem mestu Fažana, 7 km do Pule, nasproti pa je nacionalni park Brioni.Naselje je obkroženo z borovim gozdom in sredozemskim rastlinjem, poleg pa jeprodnata 1km dolga plaža.  


V sklopu Kampa so vam na voljo : restavracije, bar,pizzerija, slaščičarna, market, prodajalna spominkov, shopping cona in tržnica,ambulanta, frizerski in kozmetični salon. Poleg prelepe plaže kamp premore trizunanje bazene s sladko vodo z manjšim bazenom za otroke in neplavalce.  


 Za popestritev so gostom na voljo tudi bilijard, igrišče za odbojko, namizni tenis,tenis igrišče, vodna gimnastika, vodni šport, igrišče za otroke, poleti je zaotroke in odrasle organizirana tudi animacija. Ob doplačilu pa je možno najeti kolesaali brezžični internet.  


Mobilna hiška Venus 4+1: popolnoma opremljena hiška (24 m²) ima lahko pokrito leseno teraso ali pokrito teraso iz kamnitih plošč (12 m²). V dnevni sobi se nahaja kotna sedežna garnitura, ki jo lahko spremenite v ležišče za dve osebi. Kuhinja je opremljena s plinskim štedilnikom, hladilnikom, mikrovalovno pečico in kavnim aparatom za kuhanje filter kave. V kuhinji je tudi kompleten kuhinjski in jedilni pribor za 5 oseb. V spalnici se nahaja zakonska postelja (140 x 200 cm) in omara, medtem ko se v drugi sobi nahajata 2 postelji za eno osebo (70 x 190 cm), 1 nadstropno ležišče za manjšega otroka (do približno 150 cm) in omara. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.