Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Lanterna - First minute poletje, Poreč, Istra, Hrvaška - 481 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški za do 5 oseb (4 odrasle osebe in 1 otrok), Poraba vode, elektrike in plina

Kamp Lanterna - First minute poletje, Poreč, Istra, Hrvaška - 481 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški za do 5 oseb (4 odrasle osebe in 1 otrok), Poraba vode, elektrike in plina

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Camping Resorta Lanterna se nahaja vzdolž 3-kilometrske obale,na pol poti med Novigradom in Porečem. Navdušeni boste nad prostornimiparcelami, istrskim, sredozemskim in mornarskim naseljem mobilnih hišk. Kamp krasiprodnata, skalnata in ponekod betonirana plaža. 


Kamp ponudba: a-la-carte restavracije,pizzerija, fast food in “take away” restavracije, bari na plaži, slaščičarna,prodaja kruha in peciva, ribarnica, supermarket, zelena tržnica, shopping cona,kompleks zunanjih bazenov, otroški bazen z igriščem, nov družinski vodni park stobogani in atrakcijami za otroke, odbojka na mivki, teniška igrišča, možnostnajema koles, mini golf, namizni tenis, vodni športi, v bližini športni centerValet. Wi fi točka na recepciji.
  


Mobilna hiška 4+1 je popolnoma opremljena hiška(24 m²) ima lahko pokrito leseno teraso ali pokrito teraso iz kamnitih plošč. Vdnevni sobi se nahaja kotna sedežna garnitura, ki jo lahko spremenite v ležiščeza dve osebi. Kuhinja je opremljena s plinskim štedilnikom, hladilnikom,mikrovalovno pečico in kavnim aparatom za kuhanje filter kave. V kuhinji jetudi kompleten kuhinjski in jedilni pribor za 5 oseb. V spalnici se nahajazakonska postelja in omara, medtem ko se v drugi sobi nahajata 2 postelji zaeno osebo,1 nadstropno ležišče za manjšega otroka in omara. Hiška jeopremljena s klimatsko napravo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.