Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Baština Lula, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 65 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Turistična taksa in zavarovanje

Hotel Baština Lula, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 65 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Turistična taksa in zavarovanje

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ekskluzivna cena za 3-dnevni oddih za 2 osebi v Sarajevu! Hotel Baština Lula senahaja v središču Baščaršije v Luledžini ulici le nekaj korakov od znamenitegaSebilja. Od glavne ceste je oddaljen le 10 metrov. V neposredni bližini hotelase nahajajo številne turistične atrakcije, lokacija v coni za pešce pazagotavlja mir in tišino v času vašega bivanja. V času sodobne arhitekture inhitrega načina življenja so ponosni, ker so znani kot varuhi sarajevskedediščine.


S svojim ugodnim in retro dizajnom vam bodo ponudili toplinopreteklih časov v središču starega mesta. Hotel razpolaga s sedmimi vrhunskoopremljenimi sobami, z restavracijo, ki vam bo pričarala vso staromeško lepotoin tudi lastnim parkiriščem, ki je nadzorovano 24h/dan, kar je zelo pomembnoglede na to, da se hotel nahaja v samem središču starega mesta  in cone za pešce.Hotel svojim gostom ponuja enoposteljne, dvoposteljne intriposteljne sobe, ki imajo kopalnico, klimo, LCD, Wi-Fi, fen … Prav tako lahkoorganizirajo tudi sprejeme, praznovanja in seminarje v hotelski restavraciji. Restavracijalahko sprejme 30 oseb.


Obiščite Sarajevo, evropski Jeruzalem! Samo tu lahko v radiju 500 m vidite sinagogo, katedralo, pravoslavno cerkev in džamijo. Sarajevo se ponaša z dobro ohranjenim starim delom mesta, ko pa boste v mestu, ne izpustite obiska ene izmed restavracij in lokalov oz. čevabdžinic, aščinic, burekdžinic, kafane in slaštitarne, kot jih imenujejo Sarajevčani, z bosanskimi specialitetami, kot so čevapčiči, burek ali pregrešno dobre sladice kot je baklava. 


Potem ko ujamete ritem Baščaršije, si ogledate znamenito knjižnico Vijećnico, Kazandžiluk (edino ulico, ki je ohranila starodavni izgled in funkcijo), spokojno židovsko pokopališče in se povzpnete na vrh griča, vam zastane dah ob osupljivem razgledu na to čudovito mesto. Če vam slučajno postane dolgčas in si zaželite osvežilne sence zelenih drevoredov, predlagamo, da se podate do Ilidže in se popeljete s kočijo do izvira reke Bosne. Tu pa je še okolica Sarajeva in Visoko. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.