Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hedera Estate Apartmaji Dubrovnik, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v luksuznem apartmaju (tip A2, A20, A21 in A31) za 2 osebi, Paket dobrodošlice (steklenica vina in košara s sadjem)

Hedera Estate Apartmaji Dubrovnik, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v luksuznem apartmaju (tip A2, A20, A21 in A31) za 2 osebi, Paket dobrodošlice (steklenica vina in košara s sadjem)

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


NOVO NA MEGABONU! Dobrodošli v Dubrovnik – mesto stisočletno tradicijo, ki ponuja nekaj za vsakogar! Izberite bivanje v luksuznih4* apartmajih, kjer lahko uživate v zasebnosti! Počutite se kot doma! DoživiteUNESCO-vo zaščiteno Staro mestno jedro, nočno življenje, dogodke in najboljšerestavracije, ne bo vam žal.


Hedera A2 Apartma: Eleganten in svetel apartma se nahaja vosrčju starega mesta Dubrovnika in v neposredni bližini Straduna, čez cestoznamenitega frančiškanskega samostana. Ta prenovljen apartma se nahaja v prvemnadstropju stoletne stare stavbe, le nekaj korakov stran od restavracij, trgovin,znamenitosti, prireditev in nočnega življenja. Plaža Banje in pristaniščestarega mestnega jedra so oddaljeni le 10 minut hoje. Uživajte v sodobnem inelegantnem dekorju. Apartma ima 1 spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico,opremljeno kuhinjo z jedilnico/dnevno sobo in mizo za 4 osebe, SAT TV, talnoogrevanje. 


Hedera A20 Apartma: Lep in udoben apartma se nahaja v stariutrdbi v najbolj privlačnem in romantičnem delu Dubrovnika, le nekaj korakov odStraduna. Apartma z avtentičnim kamnitim dekorjem in minimalističnim stilom spogledom na zeleni in mirni vrt se nahaja v 3. nadstropju in je sestavljen iz 1spalnice (dvojni ali 2 enojni postelji na zahtevo) na ravni galerije, vpritličju pa ima kopalnico s prho, dnevno sobo/jedilnico in opremljeno kuhinjo terklimo, Wi-Fi, SAT TV, sušilec za lase, sef.


Hedera A21 Apartma: prijetna lesena konstrukcija inminimalistični slog opisujejo apartma v tretjem nadstropju, ki je sestavljen izdvoposteljne sobe, ene dvoposteljne sobe v galeriji, kopalnice s tušem, dnevnesobe/jedilnice in majhne kuhinje. Na voljo je tudi brezžični internet,satelitska televizija, sušilec za lase in sef.


Hedera A31 Apartma: Sodoben dekor in edinstvena lokacijanajbolje opisujejo ta apartma, ki zagotavlja udobje in zasebnost. Apartma imaeno spalnico, eno kopalnico, dnevno sobo/jedilnico in mizo za 4 osebe,opremljeno kuhinjo. V dnevni sobi se nahajajo steklena vrata na majhnem balkonus pogledom na strehe, mestne stene in osupljive ulice starega mestnega jedra.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.