Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Luksuzne sobe Lidija - Novo leto v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 50 EUR - 1x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, Steklenica penine

Luksuzne sobe Lidija - Novo leto v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 50 EUR - 1x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, Steklenica penine

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Luksuzne sobe Lidija omogočajo, da bivate v Varošuv dobro ohranjeni zgodovinski okolici. Split je večno mlado mesto utripa vsamosvojem urbanem ritmu. Nahaja se na najtoplejšem območju severne obaleSredozemlja in ponuja bogato turistično ponudbo, edinstveno kulturno doživetje,zaradi česar je idealna dopustniška destinacija preko celega leta. Če si želiteoddih poln dalmatinskega šarma, je Split idealen kraj za vas.


Sobe imajo dvoposteljno spalnico z anatomskoposteljo , visokim stropom, slikami, veliko omaro in lesenim podom. Za tiste,ki radi pijejo kavo zunaj, je na voljo zasebna terasa. Luksuzne sobe so bileobnovljene in vabijo na prijeten počitek. Ponujajo brezplačen brezžičniinternet, satelitsko in kabelsko televizijo, klimatsko napravo, posteljnino intoaletne izdelke.Odlična lokacija zagotavlja, da je vse na dosegu roke (centers palačo in drugimi znamenitosti, restavracije ...).


Luksuzne sobe se nahajajo v središču mestaSplit.  Natančneje v dele mesta Split -Varoš, ki je najstarejši del mesta in se nahaja zraven Marjanskega griča. Varošje znan po svojih majhnih, tesnih, ukrivljenih ulicah, ki so značilne zaDalmacijo še iz zgodnjega srednjega veka. Turisti se že vrsto let vračajo inobiskujejo zgodovinske ulice in cerkve iz 11. stoletja. Varoš že vrsto letnavdihuje mnoge svetovne glasbenike in slikarje. Luksuzne sobe Lidijaomogočajo, da bivate v Varošu v dobro ohranjeni zgodovinski okolici.


Split je večno mlado mesto utripa v samosvojemurbanem ritmu. Nahaja se na najtoplejšem območju severne obale Sredozemlja inponuja bogato turistično ponudbo, edinstveno kulturno doživetje, zaradi česarje idealna dopustniška destinacija preko celega leta. Če si želite oddih polndalmatinskega šarma, je Split idealen kraj za vas.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.