Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartma Cifra Čatež: Oddih s kopanjem in savnanjem v Termah ČATEŽ za 6 oseb že od 145 €

Apartma Cifra Čatež: Oddih s kopanjem in savnanjem v Termah ČATEŽ za 6 oseb že od 145 €

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Doživite popolne počitnice v Apartmajski hišici Cifra v Termah Čatež. Hišica je del slikovitega apartmajskega naselja z 90-imi udobnimi hišicami in je idealna za družinsko preživljanje oddiha. Prijazen izgled, zelena okolica,...


Najboljše razvajanje, neomejeno uživanje! Urejen apartma, zunanji bazeni, notranji bazeni, SPA, animacija, trgovine, pošta, lokali, casino..., vse to vas čaka v Termah Čatež! Uživajte v svobodi bivanja, ki jo ponujajo Apartmaji Terme Čatež.
Slikovito apartmajsko naselje z 90 udobnimi hišicami je idealno za družinsko preživljanje oddiha. Prijazen izgled, zelena okolica, veliko športa, rekreacije in zabave zagotavljajo prijetne počitniške dni. V apartmaju velikosti kar 48m2 vam je na voljo vse, kar boste potrebovali: kabelska TV z več kot 200 programi, brezplačni Wi-Fi internet, popolnoma opremljena kuhinja s hladilnikom in zmrzovalnikom, v kopalnici pralni stroj, za skok do trgovine vam je na voljo kolo, dobrodošli pa so tudi vaši hišni ljubljenčki.
Bližina Termalne riviere ter gostinskih lokalov so dodatni razlogi, da bodo vaše počitnice v apartmajskem naselju nepozabne. Apartmaji so primerni za družine in tiste, ki si želijo aktivnih počitnic. Za zabavo najmlajših poskrbijo animatorji. Medtem lahko starši brezskrbno uživate ob počitku v naravi ali sprostite svoj športni duh na peščenem igrišču za odbojko.
Termalna riviera Terme Čatež - največji termalni bazenski kompleks v tem delu Evrope! Poletna Termalna riviera z največjim zunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli omogoča zabavo za vse generacije na več kot 10.000 m² termalnih vodnih površin. Pričakujejo vas vodne atrakcije in bazeni raznolikih oblik s temperaturo termalne vode od 26 do 36 °C. Uživajte v vodi tisočerih oblik. Tobogani, gusarski otok, počasna reka, bazen z valovi, otroški bazeni, igrala, whirlpooli ... Težko boste vse skupaj preizkusili v enem samem dnevu.
Na zimski Termalni rivieri (vsak dan od 9. do 21. ure) zaplavajte v termalni vodi največjega pokritega kompleksa bazenov in odkrijte vodni raj na več kot 2.300 m² notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami. Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij. Na gorskih grebenih vulkanske gore odkrijte galerije, urejene v plaže in se sprostite v masažnih prostorih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.