Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VIDENO na TV! Original@ Snap'n'Grip KLJUČ za privijanje in odvijanje vseh MATIC in VIJAKOV od 8 do 32 mm + POŠTNINA je BREZPLAČNA

VIDENO na TV! Original@ Snap'n'Grip KLJUČ za privijanje in odvijanje vseh MATIC in VIJAKOV od 8 do 32 mm + POŠTNINA je BREZPLAČNA

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Med orodjem nikoli ne najdete pravega ključa? Tukaj je rešitev, ki se prilagodi vsaki matici in vijaku.
Ne morete odviti obrabljenega vijaka? Nimate pravega orodja, da bi popravili vodovodno cev ali ventil?
Predstavljamo vam Snap’n grip, inovativni sistem, ki ga sestavljata dva univerzalna ključa, ki rešita vsako težavo. Z njima boste lahko odvili vsako matico, vijak, cev ali ventil. Uporabljate ju lahko povsod, saj sta oblikovana kot viličasta ključa, delujeta pa kot nasadna ključa. Ključa Snap’n grip sta odličen sistem za privijanje in odvijanje vseh matic in vijakov od 8 do 32 milimetrov.
Za vse to, kar omogočata ključa Snap’n grip, bi morali kupiti velik in težek komplet običajnih ključev različnih velikosti. Zapravili bi veliko denarja in vzeli bi vam veliko prostora. Ključa Snap’n grip pa imate lahko vedno pri roki. Vzamete ju lahko kamorkoli. Zakaj bi se ukvarjali z navadnimi ključi, ko je rešitev za privijanje in odvijanje tako enostavna.
Tehnologija ključev Snap’n grip temelji na istočasnem ustvarjanju pritiska na tri točke vijaka ali matice ter čvrstem, varnem in stabilnem oprijemu. Manjši ključ Snap’n grip z dvema glavama je odličen.
Manjša glava je idealna za vijake in matice od 8 do 14 milimetrov, srednja glava pa se odlično prilega velikostim od 16 do 22 milimetrov. A to še ni vse. V kompletu boste dobili tudi večji ključ, ki ga lahko uporabite za vijake in matice od 24 pa do kar 32 milimetrov. Uporabite ga lahko tudi kot račno. Samo premikajte ročaj naprej in nazaj in privijanje ali odvijanje bo popolnoma enostavno.
Če imate težavo z obrabljenim vijakom ali matico, je rešitev Snap’n grip. Presenečni boste, kako enostavno boste zagrabili poškodovano ali obrabljeno glavo in z lahkoto odvili vijak.
Ključi Snap’n grip so idealno orodje za običajna vzdrževalna in vodovodarska dela. Z njimi lahko popravite vodno napeljavo, zategnete puščajoče ventile in popravite puščajoč radiator. Če vas skrbi, da bi z orodjem pustili sledi na cevi, preprosto podložite kos gume ali usnja. Ključ Snap’n grip je izvrstno orodje tudi za popravila na avtomobilu, kadar morate odviti ali priviti kakšen vijak ali matico kot na primer na ogledalu ali na akumulatorju.
Olajšajte si popravila in naročite svoj Snap’n grip!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.