Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Pripomoček za LAŽJE DIHANJE "Best Breathe"+ Poštnina je BREZPLAČNA

Pripomoček za LAŽJE DIHANJE "Best Breathe"+ Poštnina je BREZPLAČNA

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste alergik ali astmatik? Se veliko ukvarjate s športom? Imate ukrivljen nosni pretin in težje dihate?
Za vas imamo rešitev - predstavljamo vam pripomoček Best Breathe, ki bo olajšal vaše dihanje!
Best Breathe je učinkovito sredstvo, ki izboljša pretok zraka skozi nos. Posledično olajšuje nosno dihanje, deluje proti smrčanju, omogoča miren spanec in povečuje telesno zmogljivost.
Pripomoček se, zahvaljujoč svoji anatomski obliki, dobro prilega, ne bo izpadel niti med športom. Izdelan je iz kakovostnega medicinskega silikona. Čiščenje je enostavno, pri tem lahko uporabite vodo in milnico.
Uporaba pripomočka Best Breathe med določenimi dejavnostmi in dnevnimi aktivnostmi olajša in spodbuja dihanje skozi nos, posledično pa preprečuje škodljivo dihanje skozi usta. Omejen pretok zraka skozi nos namreč povzroča, da pričnemo dihati čez usta, to pa s seboj prinese mnogo negativnih posledic. Dihanje skozi nos varuje pljuča, med dihanjem skozi usta - do katerega nas prisilijo ozki prehodi skozi nos, premajhne nosnice ali preobremenjenosti nosu - pa lahko v telo zlahka vstopijo delci in mikrobi, poleg tega se zrak ne pregreva, niti ne navlaži, kar ima lahko ima negativne posledice za naše zdravje.
Lastnosti in pozitivni učinki nosnega pripomočka Best Breathe:Na udoben in varen način izboljša pretok zraka skozi nos in posledično olajša dihanjeAnatomska oblika omogoča popolno prileganje, brez bojazni, da bi pripomoček padel iz nosuZelo udoben in diskreten za nošenjeTrpežen pripomoček, ki ga lahko preprosto očistite z vodo in milnicoZmanjšuje ali celo odpravi smrčanjeZnatno lahko izboljša športno in fizično zmogljivost


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.