Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Zaton Holiday Resort - First minute poletje, Zaton, Dalmacija, Hrvaška - 976 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški Family za 4 odrasle osebe in 1 otroka do 12. leta, Poraba vode in elektrike

Zaton Holiday Resort - First minute poletje, Zaton, Dalmacija, Hrvaška - 976 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški Family za 4 odrasle osebe in 1 otroka do 12. leta, Poraba vode in elektrike

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zaton Holiday Resort se nahaja sredi borovega gozda, načudoviti lokaciji blizu Zadra. Čaka vas 1,5 km dolga plaža, ki je peščena,prodnata in delno betonirana, kar je idealno za otroke! Uživanje na plažipopestri tudi velik tobogan, ob doplačilu pa so na voljo tudi različni vodnišporti.

Mobilne hiške Family se nahajajo približno 700 metrov od morja. Vsaka ima 24m2, primerna pa je za 4 odrasle in 1 otroka. Prostori in oprema: spalnica zzakonsko posteljo, otroška soba (2 postelji), kopalnica (umivalnik, tuš/wc),kuhinja (štedilnik, hladilnik, posoda, krožniki, jedilni pribor, ...), miza insedežno garnitura, iz katere lahko naredite dvojno ležišče za dva otroka),klima, pred hiško nadkrita lesena terasa s kompletom vrtnega pohištva,posteljnina (rjuhe, vzglavniki, prevleke).
 

Mobilna hiška Lux
pa ima 32 do 34 m2, primerna pa je za 4odrasle in 1 otroka. Prostori in oprema: spalnica z zakonsko posteljo, otroškasoba (2 postelji), 2/1 kopalnici (umivalnik, tuš/wc), kuhinja (štedilnik,hladilnik, posoda, krožniki, jedilni pribor, ...), miza in sedežno garnitura,iz katere lahko naredite dvojno ležišče za dva otroka), klima naprava, pred hiškonadkrita lesena terasa s kompletom vrtnega pohištva, posteljnina (rjuhe,vzglavniki, prevleke). 

 Ponudba v Resortu:
Zaradi številnih atraktivnostije kamp Zaton idealno mesto za družinski dopust, zabavo in šport. Polegogrevanega bazena je gostom mobilnih hišič na voljo 12 teniških igrišč, igriščeza odbojko in dve igrišči za odbojko na pesku, košarkarsko igrišče, 3 nogometnaigrišča, 4 igrišča za balinanje, igrišče za mini golf ter namizni tenis,jadranje na deski, smučanje na vodi, parasaliling, pedalling, jet-ski in gorskokolesarstvo. Za vse, ki si želijo dodatnih aktivnosti, so organizirani tečajipotapljanja, jahanja, tenisa in jadranja na deski.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.