Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kamp Lopari - Poletje v kampu, Mali Lošinj, Hrvaška - 76 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški Comfort 4+2 za 4 osebe, Poraba vode in elektrike

Kamp Lopari - Poletje v kampu, Mali Lošinj, Hrvaška - 76 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški Comfort 4+2 za 4 osebe, Poraba vode in elektrike

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kamp Lopari 3* - Kamp za družine, skupine prijateljev, otroke in mlade ter vse, ki želijo svoje počitnice preživeti aktivno! Kamp se nahaja med zgodovinskim mestecem Osorjem in ribiškim mestom Nerezine, tik ob morju in ob vznožju hriba Osoršćica.


Mobilne hiške Comfort velikosti 24 m2 so idealne za 4 do 6 oseb. Ponujajo 2 spalnici (1 spalnico z zakonsko posteljo in eno splanico z dvema ločenima ležiščima), opremeljeno kuhinjo, dnevno sobo s kavčem na razteg za 2 osebi. V mobilni hiški se nahaja tudi kopalnica z WC-jem in tušem ter 1 ločen WC. Mobilne hišice imajo klimatsko napravo, satelitsko televizijo, popolnoma opremljeno kuhinjo s posodo in jedilni pribor. Posteljnina in brisače so v ceno. Na terasi se nahaja vrtno pohištvo. Parking je zagotovljen, hišni ljubljenčki so pa dovoljeni ob doplačilu.


Prostoren in dobro opremljen je idealen za počitnikovanje do 500 oseb v lastnih šotorih, prikolicah in kamperjih. Namestitev v kampu Lopari je možna na kampirnih mestih in parcelah, ki so razdeljene v četiri območja v neposredni bližini morja. Naravno je poraščen z mediteranskim rastlinjem, številni kamniti suhi zidovi pa ga delajo enkratnega in pristnega na celem Jadranu. Med sprehodom po kampu srečamo številna zelišča, drevje in rastline, ki rastejo na otoku, kar ustvarja občutek povezanosti z naravo in sprostitev v iskanju novih in nepozabnih motivov, doživetij in vonjev. 


Skrb za čistočo n ohranjanje naravnih lepot, ima svoje mesto v vsakem kotičku tega kampa. Posamezna kampirna mesta so skrita pod gostimi stebli črnike, od tam pa vodijo poti naravnost na kar 800 metrov dolgo prodnato plažo, od katere je en del ohranjen v njeni naravni obliki, drugi del pa je urejen in kot nalašč za otroke in njihovo brezskrbno igro. V kampu so dobrodošli hišni ljubimci, zato je manjši del plaže namenjen kopanju psov.
 Bližina tisočletnega Osorja, tradicionalnih Nerezin, njuna bogata kulturna in zgodovinska dediščina in pobočje lepega hriba Osoršćice, ponuja gostom možnost izbire med pobegom v zgodovino in aktivnim raziskovanjem narave.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.