Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Selce - First minute poletje, Selce, Hrvaška - 140 EUR - 2x nočitev v mobilni hišici za 4 osebe, Uporaba posteljnine in brisač

Kamp Selce - First minute poletje, Selce, Hrvaška - 140 EUR - 2x nočitev v mobilni hišici za 4 osebe, Uporaba posteljnine in brisač

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kamp Selce vas pričakuje v naravnemokolju, tipičnemu za kvarnersko obalo, predstavlja pa odlično izbiro zasproščujoč oddih. Kamp se nahaja na čudoviti lokaciji ob javni plaži, do centramesta pa vas loči le nekaj minut hoje ob morju.


 Na razpolago imate dva tipa novih inpovsem opremljenih mobilnih hišk: 2-sobne Comfort (4+2) in 3-sobne ComfortFamily (6+2) mobilne hiške, ki predstavljajo idealno izbiro za Vaš naslednjidružinski oddih. Hišice so popolnoma opremljene in nudijo vse za sproščujočoddih. V kampu je na razpolago tudi Wi-Fi, in sicer na recepciji in nadoločenih točkah v kampu.

Mobilne hišice Mediteran Comfort 4+2: 32 m2, terasa 12 m2; zado 6 oseb, 2 osebi spita na dodatnem ležišču (doplačilo). Kopalnica, polnoopremljena kuhinja, 2 spalnici in osrednji prostor (kuhinja, kavč na razteg).Klima, TV. 
Mobilne hišice Mediteran Comfort Family 6+2: 35 m2, terasa12 m2; kuhinja z osrednjim prostorom, kopalnica, 3 spalnice. 7 in 8 oseba vhiški se plačata dodatno. 

V sklopu kampa je trgovina, restavracija, kavarna, namiznitenis, otroško igrišče. Hišice so od morja oddaljene 300-350 m.


 Selce nudijo veliko možnosti za pravioddih – obiščite katero od številnih slaščičarn, razvajajte brbončice vodličnih restavracijah, sprostite se ob kakšni masaži, … za tiste bolj aktivnepa je na voljo veliko športnih aktivnosti – tek, kolesarjenje, plavanje,surfanje, potapljanje, …

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.