Villaggio Le Querce - Oddih v pravljični Toskani, Sorano, Toskana, Italija - 349 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 1 kozarec vina v Villi Corano za 2 osebi

Villaggio Le Querce - Oddih v...

Villaggio Le Querce - Oddih v pravljični Toskani, Sorano, Toskana, Italija - 349 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 1 kozarec vina v Villi Corano za 2 osebi

Rezerviraj za 70,00 €

840,00 €
Cena
58%
Popust
491,00 €
Prihranek
349,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nastanitev Villaggio Le Querce se nahaja na idiličnilokaciji, v 2 ha velikem parku srednjeveškega mesta Sorano (pokrajina Grosseto)in ponuja 25 razkošnih apartmajev.


Nastanitvene enote so zasnovane kot vrstne hiše. Vsaka imaločen vhod, odpirajo pa se z elektronskimi ključi. Vsi dobro zasnovani inklimatizirani apartmaji vključujejo lastno kopalnico, spalnico ter popolnomaopremljeno kuhinjo.


Iz pritličja lahko dostopate na zaseben vrt, v zgornjem nadstropjupa do balkona s prečudovitim panoramskim pogledom na posestvo in čudovitookolico.


Nastanitev je idealna za mirne in sproščujoče počitnice, sajse nahaja v spokojnem parku s hrastovimi drevesi. Kakovostno in razkošnoopremljeni apartmaji nudijo svobodo, neodvisnost ter udobje.


V sklopu nastanitve so še velik zunanji bazen, otroškoigrišče, taverna s pogledom na park in brezplačno zasebno parkirišče za 80avtomobilov. 

Lokacija

Via S. Marco 58
58010
Italija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Villaggio Le Querce - Oddih v pravljični Toskani, Sorano, Toskana, Italija - 349 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 1 kozarec vina v Villi Corano za 2 osebi«