Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Mujen Lux apartmaji - Zimski wellness na Kopaoniku, Kopaonik, Srbija - 458 EUR - 7x nočitev v studio ali standard apartmajih za 2 osebi, 7x zajtrk za 2 osebi

Mujen Lux apartmaji - Zimski wellness na Kopaoniku, Kopaonik, Srbija - 458 EUR - 7x nočitev v studio ali standard apartmajih za 2 osebi, 7x zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V samem srcu Vikend naselja na Kopaoniku, naglavni cesti Kopaonik-Raška, se nahajajo MujEn Apartmaji. Raznolikost invrhunska opremljenost apartmajev bo zadovoljila vse goste. Ne glede na to, aliste ljubitelj aktivnega oddiha ali pa iščete sprostitev, na Kopaoniku bostenašli svoj kotiček za nepozabno doživetje.


Kompleks je sestavljeniz treh vil: Vila MujEn Lux, Vila MujEn Comfort inVila MujEn Classic. Pred vsako vilo je zagotovljeno parkirno mesto pod videonadzorom za vse goste. Apartmaji so moderno opremljeni, vsebujejo pa kompletnoopremljeno kuhinjo, kopalnico s tuš kabino, LCD televizijo in brezplačniminternetom.
Vila MujEn Lux je opremljena po svetovnihstandardih in ponujajo užitek tako poleti kot tudi pozimi. Zaradi odličnelokacije, svojim gostom nudijo prijetno vzdušje, udobje in resnično doživetjenaravnih lepot.


V Wellness&Spa centru se prepletajofilozofija Vzhoda in tehnologija Zahoda, stare in nove tradicije. Povrnitevitalnost telesu in umu in se sprostite! Wellness&Spa center je opremljen vorientalno-mističnem slogu in omogoča popolno sprostitev in odmik od stresa. VOazi miru vam nudijo možnost izboljšanja kakovosti življenja, kjer lahkouživate v bazenu, infra rdeči savni, finski savni, parni kopeli,jacuzziju.


Popoln dan zaokrožite s razvajanjem vrestavraciji MujEn in se prepustite avtentičnim kulinaričnim specialitetam intradicionalni kuhinji. Bogate arome, edinstvene jedi in prijetno vzdušje terpogled na planoto Kopaonik vas bodo zagotovo prepričali, da se spet vrnete.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.