Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Lifeclass Hoteli 4* Portorož: SPA oddih v enem izmed najprestižnejših hotelov na obali le 99,50 € za 2 osebi. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

Lifeclass Hoteli 4* Portorož: SPA oddih v enem izmed najprestižnejših hotelov na obali le 99,50 € za 2 osebi. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odlična priložnost za popoln wellness oddih v Portorožu in nastanitev v enem od prestižnih 4-zvezdičnih hotelov verige Lifeclass SPA & Hotels: Hotel Apollo Superior 4*, Hotel Riviera Superior 4*, Hotel Neptun 4* ali Hotel Mirna...


Mediteran, zdrava in okusna kulinarika, vrhunski hoteli, 800 let tradicije zdravilstva, najcelovitejša wellness in termalna ponudba, to je Svet zdravih užitkov.
Tokratna ponudba Mestoidej vam ponuja prijeten in eleganten oddih v Portorožu, kjer se pustite presenetiti, saj ime hotela, v katerem boste bivali, izveste ob prihodu na recepcijo Hotela Apollo. Nameščeni boste v enem izmed Hotelov Lifeclass 4*, ki so na voljo:
Hotel Apollo 4* je prenovljeni aktivni wellness hotel, ki je kot nalašč za vse, ki vodijo zdrav in aktiven način življenja. Hotel Riviera 4* je sodoben hotel, v neposredni bližini plaže s čudovitim pogledom na Piranski zaliv. V njem se nahajajo notranji in zunanji bazeni z ogrevano morsko vodo, centrom tajske masaže Wai Thai ter čarobna mediteranska terasa Mystica.Hotel Neptun 4* je družinski hotel z udobnimi sobami . Na dan prihoda se prijavite na recepciji Hotel Apollo, kjer boste prejeli informacije, v katerem od čudovitih Lifeclass hotelih bivate!Hotel Mirna 4* je najbolj družaben hotel na obali. Čeprav se hotel nahaja nedaleč od morja in plaže, vključuje tudi zunanji bazen tik ob hotelu, neposredno notranjo povezavo s 10.000 m2 termalne in wellness ponudbe ter nešteto priložnosti druženja.Gostje hotelov LifeClass4* imajo zajtrk v hotelu, kjer bivajo, ostale obroke pa v eni od restavracij v okviru resorta. Restavracije, slaščičarne in bari s poudarkom na zdravi mediteranski in ayurvedski prehrani, samopostrežna hotelska restavracija, à la carte restavracija Mediteran, zimski vrt s kavarno Café Central, zajtrk v sobi, kulinarična ponudba na plaži.Gostje imajo neomejen vstop v bazenski kompleks ’Pramorje’, kjer je termomineralna voda, ki je po svoji kemični sestavi edinstvena v tem delu Evrope, z izjemnimi blagodejnimi učinki na zdravje in dobro počutje. Velik je kar 2000 m2 in obsega plavalni bazen, velik počivalni bazen, otroški bazen, dva whirlpoola ter sončno teraso z razgledom na Portorož in Piranski zaliv. Gostom so na voljo vodni topovi, podvodni masažni ležalniki, podvodne masažne klopi in topli vrelci. Kopanje v bazenih s termomineralno vodo blagodejno vpliva na kožo, dihala, gibalni sistem in splošno počutje vsakogar.Neomejen je tudi vstop v bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo, SEA SPA, ki se razprostira na preko 1.500 m2, in obsega 2 notranja bazena, 2 masažna bazenčka, otroško bazen, zunanji bazen na sončni terasi (odprt le v toplejših mesecih) ter finsko savno. Plavanje v morski vodi deluje izredno sproščujoče, saj je v morski vodi vsak gib veliko lažji. V naših bazenih se gostje lahko udeležijo tudi jutranje telovadbe pod vodstvom fizioterapevta, vodne aerobike ali šole plavanja.
Mini Klub
Spoznajte živahnega Mini-IONa, ki se bojuje z zlobnimi pozitivnimi ioni. Pomagajte mu. Globoko vdihnite zdravilne negativne ione in se podajte v svet pustolovščin. Med potepi skozi zabavne delavnice ne pozabite obiskati Neptunove igralnice. Pripravite se na nove morske dogodivščine. Preberite več: POVEZAVA.
Božično-novoletni Mini Klub 
Praznovanje z Mini-IONom Decembra je na morju zelo živahno in razburljivo. Vas zanima, kaj načrtuje Mini-ION s svojo ekipo animatorjev? Delavnico izdelovanja okraskov, ki jih boste nato skupaj obesili na božično drevesce, pisanje prazničnih voščilnic, igranje poučnih iger, peko zdravih piškotov in pripravo čokoladnih kroglic.
Zimski Mini Klub
Zakaj Mini-IONa pozimi ne zebe?Ker se tako zelo zabava. Da vas ne bo zeblo, bo tudi vam pokazal, kako to gre. Najprej se boste dobro ogreli na ustvarjalnih in glasbenih delavnicah. Potem vas čaka tečaj za majhne kuharske mojstre. Njam. Se vam že kaj cedijo sline? Skupaj z našim morskim superjunakom boste odšli tudi na čisto pravi BBQ Party. Pa dober tek.
Velikonočni Mini Klub
Kako Mini-ION barva velikonočne pirhe?
Mini-ION ima nadvse rad velikonočne praznike. Rad se igra z zajčki, barva jajčka in dobro je. Skupaj se boste zabavali na kulinaričnih delavnicah, ustvarjali svoje velikonočne zajčke, barvali pirhe in izdelovali voščilnice. Vsak dan bomo igrali zabavne družabne igre in reševali izzive na kvizu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.