Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Ovo malo duše - Oddih na Baščaršiji, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 109 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Ovo malo duše - Oddih na Baščaršiji, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 109 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Privoščite si čudovit izlet v Sarajevo! Megabon vampredstavlja Hotel Ovo malo duše na izjemni lokaciji, v  neposredni bližini Baščaršije! Mesto, kerlahko odpočijete telo in duha ter uživate v udobju tega čudovitega hotela.

Hotel Ovo malo duše je zagotovo unikat med hoteli v starempredelu Sarajeva. Šest individualno opremljenih sob nudi edinstveno in udobnonastanitev ter nepozabno doživetje. Vsaka od sob je opremljena s klimo in brezžičnim internetom,kopalnico s tušem, sušilec za lase, satelitsko TV in pa sef. V sklopu hotela obratuje tudi Wiener Cafe, kjer boste danpričeli z okusnim zajtrkom in kavo. Bar nudi tudi pestro izbiro slaščic inpijač, ob katerih lahko uživate na prijetni terasi ob hotelu.  


 Sarajevo, evropski Jeruzalem, je mesto, ki je od nekdaj privlačiloljudi. Od svojega nastanka je znano po svoji odprtosti in stiku različnihcivilizacij. Samo tu lahko v radiju 500 m vidite sinagogo, katedralo,pravoslavno cerkev in džamijo. Mesto, ki je leta 1984 gostilo zimske Olimpijskeigre, je danes glavni center uprave in kulture Bosne in Hercegovine. 

Sarajevo se ponaša z dobro ohranjenim starimdelom mesta, ki je poln edinstvene arhitekture še iz časov otomanskegacesarstva, vključno s številnimi kupolastimi džamijami in tradicionalnimioblikami orientalske arhitekture, kot so konaki (prenočišča) in hanovi(gostilne). Ko boste v mestu, ne izpustite obiska ene izmed restavracij inlokalov oz. čevabdžinic, aščinic, burekdžinic, kafane in slaštitarne, kot jihimenujejo Sarajevčani, z bosanskimi specialitetami, kot so čevapčiči, burek alipregrešno dobre sladice kot je baklava. 

Potem ko ujamete ritem Baščaršije, si ogledate znamenito knjižnico Vijećnico,Kazandžiluk (edino ulico, ki je ohranila starodavni izgled in funkcijo), spokojnožidovsko pokopališče in se povzpnete na vrh griča, vam zastane dah obosupljivem razgledu na to čudovito mesto. Če vam slučajno postane dolgčas in sizaželite osvežilne sence zelenih drevoredov, predlagamo, da se podate do Ilidžein se popeljete s kočijo do izvira reke Bosne. Tu pa je še okolica Sarajeva inVisoko.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.