Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

T.E.N.S. električni stimulator mišic - zmanjša BOLEČINE in KRČE v mišicah, hrbtu, išijas, bolečine v vratu in ramenih, glavoboli in migrene, lumbago, artritis, športne poškodbe, menstruacija, v kolenih... + POŠTNINA JE...

T.E.N.S. električni stimulator mišic - zmanjša BOLEČINE in KRČE v mišicah, hrbtu, išijas, bolečine v vratu in ramenih, glavoboli in migrene, lumbago, artritis, športne poškodbe, menstruacija, v kolenih... + POŠTNINA JE...

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


T.E.N.S. (transkutana električna stimulacija živcev) protibolečinska terapija z električnimi impulzi
Električni stimulator je majhna naprava, ki se uporablja za pomoč pri lajšanju akutnih in kroničnih bolečin (ne samo v hrbtenici, ampak tudi v drugih predelih telesa). Naprava proizvaja vzorec blagih električnih impulzov, ki jih apliciramo na površine z bolečino. Na te površine prilepimo majhne samolepilne elektrode, skozi katere na kožo prihajajo blagi električni impulzi.
Ob pravilni uporabi ti električni impulzi stimulirajo osnovna živčna vlakna tako, da ustvarjajo naravne signale. Ko ti signali dosežejo korenine živca v hrbtenjači, blokirajo prihajajoče bolečinske signale in preprečujejo, da bi ti signali potovali do centra v možganih, ki zaznava te bolečine. Električni stimulator lahko pomaga vzpodbuditi proizvodnjo endorfinov v možganih (naravne spojine, ki lajšajo občutek bolečin v telesu). 
 
Kako deluje T.E.N.S. terapija?Elektrode pritrdimo na kožo s pomočjo samolepilnih blazinic, ki se nahajajo na samih elektrodah. Ko je naprava priklopljena, to občutimo kot blage električne impulze (mravljinčenje) na prizadetem delu telesaElektrični impulzi občutno zmanjšajo ali celo povsem blokirajo bolečinske signale, ki jih prizadeto območje pošilja v možgane (v center za bolečine)Električni impulzi tudi spodbudijo proizvodnjo endrofinov v možganih, ki so naravni analgetiki (zmanjšujejo občutek bolečine v telesu)Električni stimulator pomaga zmanjšati bolečine in krče v mišicah pri številnih bolezenskih stanjih in poškodbah:
- bolečine v hrbtu
- išijas
- bolečine v vratu in ramenih
- glavoboli in migrene
- lumbago
- artritis
- športne poškodbe
- menstruacija
- bolečine v kolenihT.E.N.S.  terapija je varna in brez stranskih učinkov 
Kako postaviti elektrode?
Postavitev elektrod je odvisna od tipa in lokacije bolečine. Elektrode postavimo tako, da prekrijejo ali zajamejo območje bolečine. Elektrode vedno postavljamo v parih in se nikoli ne smejo dotikati. Medesebojna oddaljenost elektrod mora biti vsaj 2,5 cm.
Lahko jih postavimo v eno od treh smereh; vertikalno, horizontalno in pod kotom.Lastnosti:
8 različnih prednastavljenih programov15 stopenj jakosti električnih impulzov3 različne stopnje trajanja terapije: 5, 10 ali 15 minut.LCD zaslon velikosti 50 x 30 mmNaprava omogoča napajanje na 3 različne načine:
- preko 220 V vtičnice (preko USB adapterja, ki je priložen kompletu)
- preko USB kabla (možnost napajanja preko računalnika)
- preko 3 AAA baterij (niso priložene kompletu)teža 70 gdimenzije naprave: 153 x 70 x 28 mm.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.